Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
rybka_91

współlokatorka bałaganiara

Polecane posty

Od 2 miesięcy wynajmuje mieszkanie . Jeden pokój zajmuje ja i mój chłopak a drugi koleżanka ze studiów.Ja z chłopakiem bardzo przywiązujemy wagę do tego żeby był porządek, gorzej ze współlokatorka udaje tylko ze sprząta.Jej sprzątanie łazienki polega na umyciu zlewu i wanny i myśli ze jest ok a później ja cala resztę muszę sprzątać sama nawet głupiego domestosa do kibla nie wleje. na samym początku podzieliliśmy zlew tak, ze jedna komora jest jej a druga nasza, żeby nie musiała po nas zmywać bo trochę więcej brudzimy. Tylko że jak widzę,że w jej komorze jest parę naczyń to też umyje a jak u mnie bedzie tylko mała łyżeczka to palcem jej nie tknie. teraz już wiem ze nie ma sensu myc po niej bo zwyczajnie to wykorzystywała zostawiała naczynia na cały dzień aż w końcu je umyłam, ale co zrobić z ogólnymi porządkami? robienie grafiku nie pomogło bo ona robi wszystko na odpieprz w sumie jak by nie zrobiła nie było by różnicy. Jak z nią pogadać żeby jej nie urazić? znamy się od 3 lat świetnie się dogadywałyśmy ale teraz nie chce mi się z nią nawet gadać. na dodatek jesteśmy w jednej grupie na studiach wiec głupio było by się pokłócić

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować