Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poywierdzam jest jo

jelsi nie podobal Wam sie spsob bycia chlopaka, to

Polecane posty

Gość poywierdzam jest jo

spotykalyscie se z nim z nadzieja, ze w sumie trzeba poznac, przyzwyczaic sie do stylu bycia drugiej osoby, czy olewalyscie relacje? poznalam ostatnio jednego i jest specyficzmy, gada troche takie glupoty, ogolnie nie pociaga mnie intelektualnie, ze tak to ujme.a sa tacy, ktorych chce sie sluchac, rozmawiac. czy mozliwe jest trafic na faceta i od razu zaakceptowac jego poczucie humoru, styl bycia? moze to kwestia czasu?

Gość poywierdzam jest jo
zabrzmialo to, jakby byl debilem. nie jest, to raczej madry facet, ale gada trzy po trzy czasmi.

Czasami coś z czasem przychodzi. Ale mniej więcej Ciebie rozumiem. Raz spotykałem się z dziewczyną, która strasznie dużo gadała. Takie pieprzenie trzy po trzy jak mówisz. Po spotkaniu musiałem zażyć 2 apapy te najsilniejsze bo tak mnie bania napieprzała.

Gość poywierdzam jest jo
haha:D moze zdenerowana byla, to tez biore pod uwage w zwiakzu z tym "moim". ale ogolnie wrocilamz tej randki taka obojetna, niby ok, ale tez nic takiego. wiem, ze jedno spotkanie to malo, ale wchodzil mi w zdanie, dziwnie podsumowywal, to co mowilam, ni z tego ni z owego wyskkauje z tekstem, ze cos mu sie w domu popsulo:D nie wiem, moze mu to przejdzie. z wchodzeniem w zdanie zwrocilammu uwage, ciekawe, czy skuma.

Gość poywierdzam jest jo
o