Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Violeczka1203745

Siostry, lesbijki?

Polecane posty

Gość Violeczka1203745

Witam mam mały problem. Mam dwie siostry, mieszkam razem z nimi w pokoju w domu dziecka. Mam 15 lat, pierwsza siostra ma 13 a ta druga 14. Mam takie dziwne uczucia że chce mi się tego, z nimi i one też to robią, przykładowo, robiłyśmy sobie wzajemnie palcówkę i minetki, było to po szkole w naszym pokoju. i strasznie mnie to podnieca, dziewictwo straciłam z nimi. Moje siostrzyczki tak samo. Ostatnio nie poszłam na lekcje i powiedziałam jej żebyśmy przeszli się do toalety, tam się zamknęłyśmy w kabinie, no i jak zwykle wsadzałyśmy sobie palce do pochwy i w odbyt, minetka itp. Wymieniłyśmy się majtkami i wsadziłyśmy sobie w pochwę, przez godzinę w klasie siedziałam, a we mnie były jej majtki, na przerwie w toalecie wylizałyśmy i nałożyłyśmy je na siebie. Dostawałam orgazmów. Nie wiem czy ja jestem nienormalna, bo chyba naprawdę mam coś nie tak ze sobą. Okropnie mnie to podnieca, takie rzeczy. Wieczorami kąpiel i zawsze albo we dwie albo we trzy wchodzimy do wanny i się nawzajem myjemy, masturbujemy, itp. Czy mógłby mi ktoś pomóc, czy muszę przestać? co mam ze sobą zrobić? Ludzie uważający temat za głupią prowokację proszę mi w to uwierzyć, coraz bardziej ta sprawa mnie męczy. Proszę chociaż nie wypowiadać się głupio co do moich sióstr i mnie.

Gość w domu dziecka jest wanna?
Raczej stereotypowo sądzi się, że w łazienkach publicznego użytku praktyczniejsze są prysznice, ale różnie widać bywa.

Gość Violeczka1203745
Jest wanna w pokojowej łazience, właściwie to się chyba nazywa jakiś głęboki brodzik. Pomoże mi ktoś?

Gość Violeczka1203745
Taak. może i nietypowy problem. A jednak nikt mi nie chce uwierzyć. Dziękuję bardzo. nieoceniona pomoc ...

Gość Violeczka1203745
odpowie mi ktoś? poszła bym do psychologa ale się wstydzę..

Gość kamilkok6
To ze interesuje cie seks to normalne.Mlodzi najczesciej zaczynaja od rodzenstwa, podgladaja ich a czasami dochodzi do stosunku.Postaraj sie coraz bardziej ograniczac spotkania w koncu zaczniesz interesowac sie facetami i samo minie w wiekszosci.

Gość kamilkok6
Moga zostac jakies nalecialosci ale to nic.jezeli sie w tym rozpodobasz to ci tak zostanie.jezeli niechcesz odmawiac wprost siostrom to powiedz ze masz problemy z pochwa ze cie boli np podraznilas ja sobie.nie musisz ucinac tego nagle tylko powoli ogranic

Gość kamilkok6
znajdz sobie chlopaka to moze ci pomuc

Gość kamilkok6
znajdz sobie chlopaka to moze ci pomuc

Gość kamilkok6
uups