Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość vgnfz

moje pomysly na prezenty pod choinke

Polecane posty

Gość Judytta
też kupiłam sprzęt a mianowicie gogle w global-l..nie ukrywam że zachęciła mnie niska cena gogli dobrej firmy(uvex).. na tą chwilę pewnie ciężko będzie coś zamówić ale kto mieszka w Katowicach ma ten sklep pod nosem

Gość korekMan
Ooo niezłe. Moja ma urodziny w styczniu i chyba mam już pomysł na prezent w takim razie.

Gość gość
Prezenty HAND MADE od Manufaktury Piękna www.manufakturapiekna.blox.pl * dla kogoś rodzinnego, kto uwielbia fotografie wspólnie spędzonych miłych chwil - album na zdjęcia od Manufaktury Piękna - (tag "album"). Wystarczy kilka starannie wybranych zdjęć, które stworzą pełną ciepłych wspomnień historię oprawioną w album na zdjęcia Manufaktury Piękna; * a jeśli ktoś woli zdjęcia w wersji elektronicznej - zgraj wybrane zdjęcia, jeśli masz więcej czasu i chęci, stwórz specjalny pokaz slajdów i zapakuj płytę cd w eleganckie, bądź romantyczne, lub kolorowe wesołe, etui na cd (tag "etui na cd") * biżuteria - (tag "biżuteria") - z rzemieni (dla pań i dla panów), z filcu, w formie małych książeczek, * dla zapominalskich, lub niezorganizowanych - tablica memory board - do przypinania notatek, zdjęć, przepisów... (tag "tablica") * obrączki na serwetki - (tag "obraczki na serwetki") * a także wiele innych ręcznie wykonanych rzeczy dopasowanych do osoby obdarowanej

Gość ja na razie mysle ze
Ja na razie wymysliłam, że siostrze chce kupic kolczyki (nie wiem jeszcze jakie) i perfumy Puma Jamaica (bo uwielbia:)), tacie przewodnik po Tatrach, a mamie dzbanek filtrujący Dafi. Dla reszty nie mam jeszcze pomysłów... ;)

Gość OlgaNos
Ja z moimi siostrami postanowiłyśmy zrobić prezent w postaci kalendarza zawierającego nasze zdjęcia. Nawet już znalazłam portal gdzie można coś takiego zamówić i to na prawdę w dobrej cenie :) jeśli komuś się podoba mój pomysł to podaję linka :) http://www.pixbook.pl/fotokalendarz

Gość Fruzia79
To ja w tym roku postanowiłam że kupie moim rodzicom zestaw pikantnych słodyczy. Rodzice bardzo lubia pikantna kuchnie więc mam nadzieje że im się spodoba. Już nawet tutaj upatrzyłam ciekawe produkty http://www.nareo.pl/pol_m_Slodycze-194.html poskładam to w jakiś fajny zestawik i zamówię na początku grudnia gdy będzie obowiązywała darmowa dostawa.

Gość gość
Ja uwielbiam otrzymywać prezenty wyjazdowe. Dobrym rozwiązaniem, nie wymagającym tracenia czasu w przetłoczonych centrach handlowych i stania w kolejkach, jest zakup vouchera na pobyt w nastrojowym SPA, np. w Manor House SPA.W ramach prezentu Manor House SPA proponuje vouchery na dowolnie wybrany czas, do wykorzystania pół roku od jego wykupienia, oraz wybór zabiegów, w zależności od potrzeb oraz budżetu, jaki przeznaczymy na prezent. Uważam że takie prezenty zawsze są trafione:)

Gość leonitka
dla faceta już kupione perfumy http://jacquesbattini.eu a dokładnie zapach Black with Swarovski elements . sama znam zapach bo mój kumpel ich używa więc mam nadzieję, że przypadną do gustu .

Gość gość
Ja kupiłem swojej dziewczynie w ubiegłym roku torbę z prawdziwych płyt winylowych A&E Vinyl Vintage - łatwo je znaleźć w sieci na Dawandzie lub na Fejsie - mówię Wam, to coś zupełnie innego niż zazwyczaj, wpadłem na to przypadkiem, ale jestem bardzo zadowolony, a ona nie spodziewała się, że mogłem mieć taki pomysł. Kupiłem jej przez Internet damską torebkę ale taką gaddżeciarską, że się sam zdziwiłem nie są może tanie, ale za to naprawdę genialne i pomysłowe Nie oszukujmy się, najlepiej kupić szybko przez Internet coś fajnego z dostawą do domu i coś takiego co będzie naprawdę zaskakującego i na co sama by sobie żałowała.

Gość gość
Odnośnie Róży 3D - zależy w jakim wieku jest twoja dziewczyna... Taki prezent może się spodobać nastolatce. Ja mam prawie 30 lat i myślę, że jest kiczowata... ale wiadomo - o gustach się nie dyskutuje :)

Gość gosc52
Ja mojemu facetowi chce kupic PlayStation 4 z gra Assassin Creed. Corce rower, puzzle, lalke Jessi z ToySTory i tablice dustronna do malowania kreda i na kartce. Rodzicom daje pieniadze, siostrze tez. A dla siebie mam prostownice i portfel - skromnie bo wczesniejszym moim prezentem bylo prawo jazdy :) ciesze sie, ze mam prezenty z glowy bo na miescie ludzi od groma ;)

Gość Luizjanna
A ja zamówiłam prezenty na Złotych Wyprzedażach. Mają teraz fajną ofertę z dostawą przed świętami, więc mam pewność, że dojdą na czas :)

Gość nataael
no ja się zgadzam z tymi gustami! Przeglądam to co dodajecie i faktycznie każdy może znaleźć coś dla siebie..a komuś innemu nic nie przypadnie do gustu :D Dla mnie np pomysł z różą ok..ale jakbym miał ją komu dać :P a tak to bratu nie wypada :D za to np leonitka podałaś fajne perfumy. tzn stronkę przejrzałem i tam mi wpadły w oko zestawy takie świąteczne..i to już lepiej jak dla mnie.. Ale znowu znam osoby które nie lubią dostawać perfum. I bądź tu człowieku mądry :D

Gość gość
tragediaaaaaaa dzbanek dafi dla mamy... naprawdę koszmarny prezent czemu nadal traktujecie swoje mamy jak jedyne osoby na świecie, którym nic się nie nalezy poza patelnią i garnkami ja mam dla Mamy zestaw lakierów i odzywek do paznokci sally hansen, 2 fluidy, których używa oraz zestaw pielęgnacyjny do ciała l'oreal tata-książka historyczna, zestaw kosmetyków l'oreal, sudoku drewniane. brat-zestaw kosmetyków l'oreal, srebrne spinki do koszuli i krawat jedwabny oraz książkę bratowa-zestaw kosmetyków z sephory, piekny wypasiony notes retro i książkę

Gość EncePencePrezentWRęce
Ja tam celuję w ubrania. W tym roku jak zwykle święta mnie zaskoczyły i dopiero w tym tygodniu szukałem prezentów, no ale w końcu zamówiłem bluzkę stąd: http://www.zlotewyprzedaze.pl/catalog/WBW-Odziez-damska091213-72 Jest całe mnóstwo rzeczy do wyboru, a jeszcze przed świętami powinna być dostawa - prosto pod chonikę:P

Gość Czikiriki
Też zamawiałam ze złotych, trochę bałam się, że nie dojdzie na czas. Ale ZW nie zawiedli, prezenty doszły akurat pod choinkę :)

Gość gardziel
Wiem jaki dostanę prezent pod choinkę - będzie nim strzelanie, ale nic kosztownego, sam pokazałem na Prezent Marzeń fajną promocję. Ogólnie prezent z cyklu faktycznie spełniające marzenia. Zamierzam się rozwijać w tym kierunku...

Gość gość
ja swojemu kupuje wóde i paczke fajek

Gość muminkaa
Mam dużą rodzinke i musze zrobić dużo prezentów, ale dla rodziców w tym toku znalazłam najlepszy prezent fotoksiążke http://www.pixbook.pl/fotoksiazka umieszcze w niej ich wspólne zdjęcia i zdjęcia dzieci, wnuków pamiątka na całe zycie :)

Gość DominikaNa91
Ja muszę znaleźć prezenty dla 10 osób i nie wiem jak temu podołam. Na razie mam prezenty dla dzieciaków i męża. Siostrze chyba kupię ten volumizer http://www.respectissim.rowenta.pl/ bo ciągle narzeka, że ma oklapnięte włosy. Dla rodziców, dziadków i brata jeszcze nic nie wymyśliłam. W sumie z nimi mam największy problem, są strasznie wybredni.

Gość ZakupoweSzalenstwo
Hej, wysyłam propozycje prezentów dla rodziny pod choinkę:) Wysyłka w 24 h, albo odbiór osobisty tego samego dnia. http://zakupoweszalenstwo.pl

Gość gość
Polecam zajrzeć na stronę POLITRADER. Na pewno wybierzecie tam coś odpowiedniego zarówno dla siebie, jak i bliskich. Ja ostatnio kupiłam tam świetny prezent dla teścia - matę ochronną pod laptopa.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować