Gość Monika Napisano Grudzień 17, 2019 Ja w tym roku dla swojego męża i syna kupiłam smartwatche z Garetta i już nie mogę doczekać się świąt ponieważ jestem w 100% pewna, że nie spodziewają się takich super prezentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natka30 Napisano Grudzień 18, 2019 ja na święta prezent kupuję jedynie swojemu mężowi :) w tym roku był wyjątkowo grzeczny, dlatego kupiłam mu koszulkę reprezentacji Polski :) Znalazłam ją na stronie 11teamsports i błyskawicznie dostałam przesyłkę, mimo nadchodzących świąt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nattiii Napisano Grudzień 19, 2019 Ja mężowi pod choinkę w prezencie kupiłam zestaw kosmetyków Masveri. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikta 0 Napisano Grudzień 17, 2023 Siostrze zamówiłam w tym roku świetny, naturalny Balsam kokosowy Pahwash z mango. Uwielbia takie naturalne, egzotyczne kosmetyki. A on cudnie pachnie a i skóra po nim jak wyprasowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igulla 0 Napisano Grudzień 18, 2023 Ja zawsze staram się kupować bliskim coś, co jest związane z ich zainteresowaniami. Takie prezenty cieszą najbardziej i przynajmniej osoba obdarowana wie, że interesuje się nią i znam jej hobby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach