Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdadadafvx

Co mi się mogło stać ?

Polecane posty

Gość asdadadafvx

Od paru dni boli mnie biodro po prawej stronie. Obojętnie czy idę, czy leżę. Najbardziej boli gdy muszę wstać albo podnoszę tą nogę. Mam dopiero 20 lat a płaczę z bólu bo z dnia na dzień się nasila a ja nie mam czasu iść do lekarza ;( Czy to może być zwyrodnienie? :O

Gość asdadadafvx
:

Gość asdadadafvx
:O

Gość rwa kulszowa
jw

Gość rwa kulszowa
jw

Gość pyszne_awokadooooo
Wydaje mi sie ze te pytania i ten rpoblem powinienes przedstawic lekarzowi. A nie szukac pomocy na kafeterii bo nawet jak jest jakis lekarz na forum to bez zbadania pacjenta nie mozna postawic diagnozy. Skoro masz 20 lat to tym bardziej powinienes jak najszybciej podreptac do lekarza aby to sie nie przeksztalcilo w cos powazniejszego. Musisz isc do lekarza rodzinnego i poprosic o skierowanie do specjalisty. Tym bardziej skoro z dnia na dzien bol robi sie intensywniejszy. musisz znalezc czas na lekarza, bo nic nie bierze sie z niczego. A jak zaniedbasz to mozesz pozniej tylko zalowac. ja wiem jedno tez mialam problemy zdrowotne myslalam ze too klopoty z pecherzem i poszlam za namowa ludzi z forumdo lekarza i wyszlo co innego. Oczywiscie wizyta u lekarza pomogla bo bol przeszedl ale i tak bede miala zabieg. Dlatego nie lecz sie przez internet i siedzac na forum tylko do specjalisty jutro lec.

Gość aleee
musisz pojsc do lekarza!!!! zdrowie jest najwazniejsze,czas sie zawsze znajdzie!!!