Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niechsekazdyrobicosechce

DLACZEGO FACECI LUBIA CIASNE CIPKI? ;]

Polecane posty

Ty sie szefu lepiej nie wypowiadaj ;) bo gowno na ten temat wiesz.

Gość Ile masz lat?
nieprawda, to zależy TYLKO od luzu, czyli jak laska jest podniecona bardziej to wiecej luzu i slabsze tarcie. That is all. Szerokosc bez znaczenia

Gość noele85
yy czyli , że z poślizgiem bez szału? laska zamiast mokra ma być sucha?

Gość noele85
haha ja nie potrzebuje wiedzy na ten temat , tylko zastanawia mnie to , bo mój facet mega lubi mnie zalać i jak jest mokro :)))

Gość obitobi
No wiesz Lewiatan, nie wszystkie lubią większe. Niektórym większe sprawiają ból. Penis, to ma być taki "akuratny".:D

Gość ta albo tamta
dokładnie tak ;) "akuratny" 'penis jest idealny a co do dużego to kojarzy mi się z bólem;-)

moj facet ma ok 20cm i choc boli czasami to jest to za_jebista sprawa i z nikim bym sie nie zamienila. mialam juz w sobie rozne fiu_tki i te male sa najgorsze bo jak sie zrobi porzadnie mokro to nawet ich nie czuc. wtedy sie nawet nie da udawac ze jest przyjemnie bo nie czuje kiedy mnie chlopaczek posuwa. rownie dobrze moglby tylko biodrami poruszac a jego trzymac na zewnatrz

Gość obitobi
Nie wiem. Nie przyszło mi do głowy, żeby mierzyć. :D Ponoć mam miarę w oczach, bo bezbłędnie określam wymiary różnych przedmiotów lub mebli. Jeśli zaufałabym swojej "mierze w oczach", to... "wybrałam" ok 12 - 13cm. I uważam, że teki właśnie jest "akuratny". :D

obitobi -> możesz go łatwo zmierzyć obejmując obiema dłoniami a potem mierzysz ile twoja dłoń ma ;)

Gość obitobi
Nie zrobię tego. Moja ciekawość nie jest aż tak ogromna, bym musiała traktować przedmiotowo człowieka, który dużo dla mnie znaczy. To byłoby co najmniej nieładnie z mojej strony. :D

Gość jbkbjbhbhkbjbm
niechsekazdyrobicosechce czemu usunelas swoją sexi fote ze stopki :D:D:D

Gość jakies ukryte pragnienia
obitobi, schodzisz z tematu, tutaj wpedzamy zakompleksionych ludzi w jeszcze wieksze kompleksy

jbk.... bo z jej uroda jest jak z mikolajem

Gość jbkbjbhbhkbjbm
60% białych mężczyzn ma od 13.34 cm do 16,51 cm długości. hihi :D

Gość jbkbjbhbhkbjbm
Jest jeszcze jeden interesujący fakt związany z pochwami, o którym wie niewielu mężczyzn najbardziej czułe są w odległości do 5 cm od wejścia. Tak jest: ledwo 5 cm. Dalej nie ma już zbyt wielu zakończeń nerwowych. 20cm :D

jbkbjbhbhkbjbm jakbys doczytala wtedy topik na temat "mojego" foto do konca to bys wiedzial/a ze to nie bylo moje zdjecie a jedynie podpucha, bo jako przyszla Pani psycholog badam ppsychike forumowiczow :D a mnie sie tak na marginesie tamta dupeczka podobala

Gość jbkbjbhbhkbjbm
Naprawdę podniecona kobieta może być tak mokra, że stracisz uczucie ciasności, które pochodzi od ścian jej pochwy przesuwających się z pewnym tarciem na twoim penisie. Kiedy jej pochwa jest zbyt mokra, jest mniej tarcia, mniej uczucia i mniej przyjemności dla was obojga. To nie jest sprawa tego, jaki masz rozmiar to bardziej kwestia tego, jak ślisko jest! można bylo sie spodziewać ze nie twoje :D

i tacy ludzie maja sie zajmowac czyjas psychika? :D nic dziwnego, ze spoleczenstwo popierdolone :D

Gość Merges
Co ty niechsekazdyrobicosechce studiujesz psychologię :) ?

Gość Mereges
Nie trochę szok. No i co powiesz młodym dziewczyną takim 16-letnim które próbują zarabiać swoi ciałem. Poprowadzisz jej ścieżkę kariery żeby zarabiać 5 tyś od stałego klienta... ?

Gość sdgshdrhdr
dziewczynom :o