Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaana

PRAWO JAZDY krakow

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaana

witam mozecie mi polecic jakas dobra sparwdzona szkole nauki jazdy w krakowie?;) i jak to jest, 3 miesiace przed ukonczeniem 18stego roku zycia mozna zapisac sie na kurs/?

Gość dkjdksd
???

tak, można zapisać się przed ukończeniem 18 lat na kurs. ile miesięcy dokładnie, to nie wiem. a z ośrodków, zobacz sobie na http://www.adrena-l-ina.pl/ - jeździłam z nimi, mają nowe auto, młodego instruktora, który mimo wieku fachowo tłumaczy, no i wysoką zdawalność - wszystko jest na stronie. a, i do końca roku jak kogoś przyprowadzisz ze sobą do nich, to jest taniej o 100 zł :P

Gość Matias
3 miesiące przed 18 można zacząć robić kurs. Szkola jazdy w Krakowie, na pewno nie polecam szkoły Stach, po prostu dramat... Ogólnie to ciężko wskazać pewnie jakąś dobrą szkołę, wszystko zależy na jakiego instruktora się trafi. U Stacha ja trafiłem na takiego faceta co bez przerwy mnie opieprzał, w końcu udało się zmienić i inny instruktor był spoko i faktycznie on nauczył mnie jezdzić. Inny kolega u Stacha przejezdził 30h, miał mieć egzamin wewnętrzny, instruktor powiedział że jeszcze musi dokupić ileś tam godzin, dokupił, wyjezdził te kilka godzin i ten mu znowu że jeszcze następne 6h. Skończyło się tak że kolega się wkurzył i facet dał mu papier że skończył kurs. Ale ogólnie Stach to naciągacze i jak zle trafisz to nic się nie nauczysz, do tego nastawieni są głównie na kasę i jeżdzą z kursantami cały dzień przez co przerwy robią sobie w czasie trwania twojej jazdy, tzn. zaczynasz jazdę ok.5-10minut po pełnej godzinie, wracasz ok.10minut przed pełną godziną, czyli ogólnie tracisz gdy masz np.2h jazdy tracisz ok.10-15minut, jak tak się uzbiera to wyjdzie z ponad 2h stracone z całego kursu.

Gość aaaaaaaaaana
dzieki wielkie ogarne sobie ta adrenaline i JUME, po w takim razie w styczniu bede mogla zapisac sie na kurs (w koncu!)

super, daj znać co wybrałeś i jak Ci się podoba ;) ciekawe czy będziesz zadowolony z jazd - ja się okropnie bałam przed swoimi pierwszymi, ale teraz się z tego śmieję :P

Gość Może ktoś pomoże
A ktoś robił w Rolminexie??? Proszę o opinię jeśli tak bo zastanawiam sie nad Jumą i Rolminexem

Gość gość
Ja tam polecam szkołę Albar, nauczyli mnie w kilkanaście godzin więcej, niż moja pierwsza szkoła w całe 40 i niedługo potem w końvu udało mi się zdać. Do tego fajna, bezstresowa atmosfera.