Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Undergrand

Dziewczyna mnie okłamywała

Polecane posty

Gość Undergrand

Witam wszystkich! Mam taki problem... Jestem z dziewczyna juz 3 lata w zwiazku. Niedawno sie dowiedzialem ze mnie caly czas oklamywala. Jak sie poznalismy to powiedzialem jej ze nienawidze dziewczyn ktore pala, wiec rzucila! Ale mowila ze ciagle ja ciagnie do tego. Jak raz zapalila to mi powiedziala. Ok, zdenerwowalem sie, ale wazne ze mi powiedziala! Pozniej cos czulem ze moze podpala, ale mowila mi ze nie, juz nie! Jednak ostatnio mialem juz dowody ze pali, to sie przynala ze przez te 3 lata pali co jakis czas... Oklamywala mnie w zywe oczy! Mam jej dalej ufac??

Gość kisior
Kup jej w prezencie e-papierosa i masz problem z glowy zero smrodu mozna palic w domu i bedziecie szczesliwi wilk syty i owca cala

jezeli NIENAWIDZISZ dziewczyn ktore pala to po co sie z nia zwiazales? chyba milosc nie polega na zmienianiu drugiej osoby tylko akceptowaniu takiej jaka jest. a skoro cie oklamywala to znaczy ze chciala zapewne rzucic ale bala sie przyznac ze bezskutecznie. moze bys jej pomogl egoisto a nie 'nienawidze i radz sobie sama'.

"nienawidze dziewczyn ktore pala" - a za co ich tak nienawidzisz? Zrobiły ci coś? Nienawiść, to mocne uczucie. Używaj znaczenia słów, które rozumiesz.

Gość za miesiac
wolalalbym rzucic ciebie zamiast petow, zabronic mozesz jej ale w ciazy,albo ewentualnie ograniczyc, takie pierdolenie co ci to przeszkadza, bylo poprosic zeby nie palila przy obie ja nie pale przy chlopaku,pale 2 przed snem dziwne,jakbys mi zabronil bym cie wysmiala