Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaasabjab

Dlaczego strona pobieraczek dalej funkcjonuje i ma się dobrze ?

Polecane posty

Gość aaasabjab

Jakim prawem po reportażach i wysokiej karze którą musieli zapłacić, oni dalej funkcjonują ??! Dostałam od nich maila, odp, że nie będę płacić, zaczęli zasypywać mnie mailami z pogróżkami !! To paranoja jest jakaś !

Dlaczego? Bo ciągle istnieją naiwni i lękliwi,którzy im dają się zastraszyć i płacą, prócz tego ludzie zaczynają z nimi korespondować i w końcu na tej korespondencji mogą sami się podłożyć, napisać coś,co mogą wykorzystać ich prawnicy. Należy ich całkowicie ignorować,nie dostałem od was nic-won.

Gość niby dlaczego ma zamknąć
ktoś dziś napisała, że dostał powiadomienie do domu o konieczności zapłaty

Gość uygiuygi7yu
mnie interesuje dlaczego ta strona wciaz dziala i neka innych skoro UDOSTEPNIANIE plikow w sieci jest zakazane prawnie.

Gość jahkjdx
no tak, bo podał prawdziwe dane. ale i tak nic podobno nie mogą nikomu zrobić, tak słyszałam. tą sprawe trzeba moim zdaniem duzo bardziej naglosnic bo to az niesamowite jest.

Pobieraczek przeniusl siedzibe firmy za granice i moga im nadmuchac :)

Gość pobieraj
Zakładajcie fałuszywe konta, nie zapomnijcie ich później zamknąć i z różnych komputerów logujcie się do Pobieraczka z fałszywymi danymi. Trzeba im utrudnić życie, im i ich prawnikom,

Gość prawiczy prawiczek 28
Bo jedyne co robili niezgodnie z prawem to nierzetelne informowanie i za to dostali karę "o UDOSTEPNIANIE plikow w sieci jest zakazane prawnie. " od kiedy? coś pokręciłaś 🖐️ nie można udostępniac tylko tego do czego udsotępniania nie masz prawa bo tak wrzucając własny utwór łamała byś prawo :D :P

Gość prawiczy prawiczek 28
Zresztą pewnie serwis tylko sprzedaje konta i za to co tam wrzuca ludzie to już liudzie odpowaidają. jak rapidshare czy inne takie. Przecież tam 90% to rzeczy łamiące prawa autorskie

Gość dalko88
www.pozywamy-zbiorowo.pl/ Pomagamy tam, gdzie nie pomoże urząd! - Chronimy konsumenta. Nie tylko prawa ale i jego pieniądze. To czego nie robi żaden urząd, bo nie

Gość zuzzka8777
a mi pisali grozili a ja im odpisalam ze jestem niepelnoletnia a mama kaze zeby ja w pipke pocalowali i juz zadnego maila nie dostalam od roku