Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nancy botwin

Kołysanie się dziecka - prosze

Polecane posty

o porade.. mój synek zachowuje sie ostatnio dziwnie Ma 10 miesiecy, od 2 tygodni coagle sie kołysze. Albo na kolankach w coagu dnia kołysze sie w przód i tył, ale akurat to mnie nie martwi bo moze w ten sposob trenuje kregoslup. Ale zaczął wstawac w nocy. Siada i buja sie tam i spowrotem. Dzis trwało to 2 godziny. Robi to bardzo mocno, trzesie sie całe lozeczko. Jak go klade na plecki, to zaraz wraca do siadu i sie buja. Ciezko przechodzi ząbkowanie, czy to moze miec jakis wplyw ???

tak, ale przeciez ma rodzicow. Nie zaniedbujemy go, chociaz nigdy nie był kołysany do snu - od urodzenia spi w łożeczku. Bywało, ze usypiał w wozeczku. Na pewno ma zapewnione wiele czułosci, chociaz on sam nie daje sie przytulic , odpycha sie

Gość moze to3232
Autyzm, z tego co piszesz tak wynika. :(

Gość nie straszcie dziewczyny
autyzm od razu, jestes lekarzem czy co??? Moze faktycznie przyczyną jest ząbkowanie, a to ze odpycha się od przytulania to duzo chlopcow tak robi. Ja bym zapytała się pediatry

Gość ja też bym ci radziła
zapytać pediatry, ja też mam 2 letnią już cureczkę i też się martwiłam że może mieć autyzm ale dzieci maja różne "odchyły", naprawdę najlepiej będzie jeśli zapytasz lekarza w koncu oni się na tym znają a ty na cafe kazdy się wymądrza a nikt nic nie wie

Gość gosik062007
niestety lekarze nie maja zielonego pojecia o autyzmie (mam corke z autyzmem, wiec wiem co pisze). tylko te dwa problemy nie swiadcza o autyzmie. gdyby tych problemow bylo wiecej, to mozna by sie zastanawiac...