Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peknieta gumka

mozliwosc ciazy

Polecane posty

denis...mma ci obliczac kiedy masz dni plodne :P:P przy cyklach 28 dniowych zaluzmy ze 1 grudnia jest1 dzien okresu ktory jest rowniez 1 dniem cyklu 14 grudnia wypada owulacja wiec 14 to dzien najbardziej plodny doliczamy do tego kilka dni przed 14 i kilka dni po, czyli dni plodne wypadaja na okolo 10,11, 12, 13, 14, 15, 16 . Jezeli cykle sa dluzsze np 31 dni to od daty spodziewanej nastepnaj mies. odliczamy14 dni wtedy jest owulacja i znowu kilka dni wokolo owulacji

Gość DenisIQ
Czemu tu nie można prowadzić konwersacji tylko w dwie osoby ... :( Mam do Ciebie duzo pytań:(

Gość DenisIQ
Przysięgam,że dopóki nie wyjdę za mąż nawet nie będę miała zbereźnych myśli . Uprawiałam petting po prostu ... nie wiem czy chłopak wsadził mi palce ze spermą czy nie. Wiem,że myliśmy kilka razy ręce ... ale teraz to zgłupiałam . O jejciuniu, ale się narobiło .

Gość DenisIQ
Teraz ti już zbyt późno na anty :(!

slonce w ciaze nie jest tak prosto zajsc w kazdym cyklu masz30-40% szansy...ja od kilku mies sie staram i jakos nie jestem w ciazy

Gość DenisIQ
Bardzo się martwię :( . Najgorsze,że nie wiem czy te palce były w spermie czy nie :( . Powiedziałam mu o tym, ale on mówi,że zgłupiałam i śmieje się,że tak przeżywam. On mowi,że uważalismy,żeby nic się tam nie dostało ... Ale ja się martwię :( . Za tydzien zrobię pre-test ... może coś mi wykaże ...

mysle ze nie bylo szansy na ciaze... ...wracajac do dni plodnych owulacje powinnas miec okolo 5-7.12 wiec dni plodne sadze ze juz okolo 2.12 mogly sie zaczac i beda trwac do max 9 ...glowa do gory napewno nie jestes a test mozesz zrobic dopiero w dniu spodziewanej mies czyli okolo 20, 21.12

Gość DenisIQ
Ooo pocieszyłaś mnie ... Co do testu ... pre-test wykazuje juz 7 dniowa ciaze ...

tak 7 dniowa ciaze...ale liczac od zaplodnienia a nie od przytulanek wiec od przytulanek jakies14 dni to jest 7 dniowa ciaza

Gość DenisIQ
Wrrrrr umre tu chyba :( ! 14 dni niepzespanych nocy, niejedzenia i wielkiego zmartwienia :( !

dlaczego panikujesz...nie jestes w ciazy...a jezeli sie bedziesz tak stresowac to jeszcze okres ci sie spozni i tyle

Gość DenisIQ
No niby wiem,że prawdopodobieństwo jest bardzo małe. Dzięki,że mnie pocieszasz ... mój chłopak tylko śmieje sie z moich roznych pomyslow na ten temaat :(

Gość DenisIQ
wczoraj wieczorem

slonce gdyby byly przytulanki a chlopak skonczyl w tobie moglabys miec obawy co do ciazy... ... gdyby nawet mial sperme na palcu i wlozyl go w ciebie ... pleminiki w takich warunkach bardzoszybko gina wiec nie ma takie opcji bys byla w ciazy

Gość DenisIQ
No jeżeli mnie dotykal to po jakichs 10 minutach od dotkneica spermy, no i wytarł reke na 100 %

Denis mówisz że masz 30 dniowe cykle, ktoś Ci tam policzył, że jesteś w 19 dniu cyklu i napisał,że masz duże szanse na ciążę a to nieprawda. Generalnie owulacja jest na 14 dni przed okresem czyli w 16 dniu cyklu, do tego się zapobiegawczo dodaje 2-3 dni i to są też płodne, ale zapobiegawczo ! nie sądzę, aby można było zajść w ciążę 3 dni po owulacji ...

Gość DenisIQ
Łooo:* uspokoilas mnie... ale test itak zrobie na ' wrazie co ' :D :* Dzieki, az zglodnialam :P

Gość DenisIQ
Ale mnie się okres skończył ok 5 dni temu ....... wiec nie rozumiem