Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peknieta gumka

mozliwosc ciazy

Polecane posty

Gość peknieta gumka
faktycznie masz racje!!!! to musi byc wczesniejszy okres, normalnie powinnam dostac kolo 6-8 czyli jednak okres. a krwawienie nie jest jakies obfite ale caly czas mnie boli mimo ze wzielam tabl przeciwbolowa. co za stres.

Gość peknieta gumka
chodzilo mi ze 5 dni temu wzielam tabl i dzis zaczelam krwawic.

Gość peknieta gumka
wydaje mi sie ze to okres. boli jak przy okresie, a w sumie troche mniej jak przy okresie ale i tak sporo.

peknieta gumkaa...ale mi wydaje sie ze przytulanki byly juz w dni nieplodne...wiecwg mnie nie trzeba bylo niczego brac...szansa na ciaze byla bardzo bardzo mala uwiez mi....

sexik 20 dnia cyklu przy 28-30 dcyklach to juz dni niepoldne na 90% bo owulka sie mogla przesunac

Gość peknieta gumka
tak , tez myslalam, ale jak w kalkulator dni plodnych zrobilam to ostatni dzien plodny mi wychodzil, wolalam nie ryzykowac.

owulacja wysteouje okolo 14 dni przed dniem mies...po owulacji jeszcze 2 dni moga byc plodne ...wiec szanse bardzo male ...cos wiem na ten temat bo stram sie o dzidzie i uwiez przy ostrych staniach szanse na ciaze to 30-40%

Gość peknieta gumka
tylko ze wtedy ja sporo podrozowalam, latalam samolotami i wiesz wszystko moglo sie teoretyznie poprzesuwac. a powiedz mi czy jak mam pcos czy to bedzie przeszkoda zeby miec w przyszlosci dzidzie?

Gość peknieta gumka
czasem o ktorys dzien sie przesuwala. a pcos to espol policystycznych jajnikow.

no ja sie na tym pcos nie znam nie slyszalam nic na ten temat...sama dowiedzial sie w poniedz ze mma cyste i tez zabardzo nie wiem jak bedzie u mnie to wszystko wygladalo... ....a co lekarz Ci powiedzial na temat pcos na temat dzieci...

Gość peknieta gumka
mowil ze niby ciezko bo tam jakies pecherzyki sa.

Gość peknieta gumka
powaznie??? a ile tak na prawde jest plodnych dni w cyklu?

przy cyklach 28 dniowych zaluzmy ze 1 grudnia jest1 dzien okresu ktory jest rowniez 1 dniem cyklu 14 grudnia wypada owulacja wiec 14 to dzien najbardziej plodny doliczamy do tego kilka dni przed 14 i kilka dni po, czyli dni plodne wypadaja na okolo 10,11, 12, 13, 14, 15, 16 . Jezeli cykle sa dluzsze np 31 dni to od daty spodziewanej nastepnaj mies. odliczamy14 dni wtedy jest owulacja i znowu kilka dni wokolo owulacji...

Gość peknieta gumka
tylko ze ponoc plemniki zyja kilka dni wiec wiesz, przed owulacja mozna sie kochac a one jeszcze beda zyly, czytalam ze jak ktos sie za czesto kocha to plemniki nie maja takiej sily, lepiej to robic 1-2 razy w tyg.

Gość peknieta gumka
tak to musi byc okres, duzo ze mnie leci... wczoraj dzis bol glowy;/ pewnie po tych hormonach ;/

Gość taka JEDNA......
czy myślicie ze istnieje możliwość zajscia w ciąże po jednorazowym wprowadzeniu czlonka ? czyli wprowadzenie go na 5sekund? pytam poważnie. bo mogłoby sie zdawac,że to stosunek przerywany...

Gość DenisIQ
Jak to jest z tym cyklem ! 22listopada dostałam okres, skończył się 29 . Po tym miałam z 2 dni plamienia . Więc jeżeli np dzisiaj bym uprawiała seks to mogę zajść ?

Gość DenisIQ
Prosze o pomoc ..........................

Gość DenisIQ
Cykle mam zazwyczaj 30 dniowe .......

denis....okres dostalas 29.11 jest to pierwszy dzien okresu i pierwszy dzien cyklu... piszesz ze masz 30 dniowe zawsze takie sa ?

Gość DenisIQ
Generalnie było tak : 22 października dostałam okres , skończył się 27 . Następny dostałam 22 listopada skończył się 29 ... Więc 30, 31 .

denis... sory 22.11 dostalas....dzis jest 19 dzien cyklu i jezeli masz regularne miesiaczki i owulacja sie nie spozni to dzis sa duze szane na ciaze...

Gość DenisIQ
A wczoraj jakie były ?

gumka... jasne ze plemniki zyja kilka dni dlatego pislam wyzej od owulacji odejmujemy te klika dni wtedy sa juz dni pplodne i sexik w takie dni moze sie zakonczyc ciaza...

Gość DenisIQ
O Boże, mam schizy :( !