Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomóż mi :)

Chcę pójść do pracy w Lublinie ale nie wiem gdzie...

Polecane posty

W moim małym miasteczku złożyłam podanie do wielu sklepów... od września nic.... Więc dlatego postanowiłam wynająć pokój w Lublinie i pójść tam gdzieś do pracy tylko gdzie ? I mam 18 lat chodzę do szkoły zaocznie Bardzo będę wdzięczna za jakąś pomoc

Gość szczególny obiad
najlepiej w monopolowym

Gość zazdrosny krokodyl
najlepsza praca jest na lotnisku w Lublinie oto strona tego lotniska www.odloty.pl

tylko, że lotnisko jest jakieś 20 km od Lublina, kolego no i nie ma go jeszcze, taki szczegół złóz papiery w dużych sieciówkach, tam zawsze jakas praca jest, tesco, lidl, leclerc, real, makro

O Ewa, 33 dobrze że napisałaś tutaj Tak szczerze mówiąc cichutko liczyłam na to że napiszesz. Też tak właśnie myślałam o tym by przejść się po tych sklepach i po pytać czy jest wolne miejsce. Ale lepiej będzie tak jak mówisz od razu zanieść papiery. Tylko jakie ? Jak to napisać ? Pomożesz mi ? Będę bardzo wdzięczna

Gość ewka tooooo
Fajna babka i na pewno ci pomoże napisać :)

najlepiej naszpisz cv i listy motywacyjne na stanowiska: kasjer, pracownik magazynu, pracownik hali - idź do działu kadr, zapytaj i na wszelki wypadek zostaw odpowiednie papiery wzory cv znajdziesz na necie, listów motywacyjnych też przypomniał mi się jeszcze Jysk i Carrefour, ewentualnie Empik

pomóc pisać to trudno, jak sie nie zna żadnych faktów a co do miejsc pracy - przy odpowiedniej aparycji można sie załapać do butikow w hipermarketach - czesto wisza ogłoszenia o poszukiwaniu pracownika, przejdź się i popatrz

Gość kmdlkncskdv
tyle ze mila aparycja nie wystarcza trzeba miec doswiadczenie, wiem bo jestem z lublina i ciezko cos znalesc szczegolnie teraz