Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xbrox

dzuewczyna to droga zabwa

Polecane posty

Gość xbrox

Poznalem pewną dziewczynę 2 razy się spotkaliśmy raz byliśmy w pubie na piwie a drugi raz w kinie :) fajnie bylo,mówi że chce się spotykać tylko ja myślę gdzie by ją wziąć?żeby koszty nie były za duże też :)

Gość fffiutiutii
weź ją na spacer- wkrótce ma być -18 stopni. będziecie się świetnie bawić a wszystko za free.

a dlaczego to facet ma placic za dziewczyne? ja dziwnie sie czuje gdy ktos za mnie chce placic, zawsze za siebie place sama

Gość xbrox
nnie traktuję jej jak zabawki to tylko taka przenośnia :) Ona płaci narazie za siebie,ale chodzi mi oto czy zawsze trzeba isc gdzie sie sporo płaci?jakby bylo lato to jest ok ale zima :/ więc spacery odpadają a do siebie do domu chyba mi nie wypada zapraszać żeby sobie nie pomyślala że mi w głowie tylko seks... chyba ze ja bym poszedł do niej?..

Gość xbrox
Nie jest mi szkoda kasy na dziewczynę ale jestem jeszcze studentem więc nie zarabiam dużo tym bardziej że jestem na studiach dziennych :)

Gość xbrox
lorika a gdzie można by jeszcze wyjść? pytanie czy przyjdzie do domu albo ja do niej jest na miejscu? to będzie 3 spotkanie

Gość edwerweew
ja mojego zapraszalam do siebie juz od 3 spotkania ,przeciez nie masz zamiaru chyba zaraz jej macac? mozna filmy ogladac, rozmawiac..

Gość zapros ja do siebie na chate
na kawe

Gość bella samaaa
mnie wystarcza samo towarzystwo:) wez ją na spacerek, na gorącą czekolade:) albo pokaż jej rybki:) w kawarium w krakowie:)

Gość skąd jesteś ? może poradzę
jakieś fajne miejsca tanie

Gość xbrox
Jestem ze śląska, no wiem do dopiero 2 spotkania ale wiedzcie... ona chce się spotykać o miło nam się spędza czas.... jak do tej pory :D

Gość fffiutiutii
jak dla ciebie postawienie dziewczynie piwa albo kina, to droga zabawa, to nie ma dla ciebie rady. pozostają spacery i picie piwa na ławce w parku, czyli to co uwielbia każda kobieta

Gość bella samaaa
fajne sa randki..ale nikt mnie nie zaprasza.. a rybki bym obejrzała:) w tym krakowie:)

Gość fffiutiutii
'przyznam ze puscilam kantem faceta, ktory mial dobrze platna prace a za kino kazal mi samej placic. Powiedziałam mu, ze nastepnym razem sama sobie pojde, na film ktory ja chce i bez jego zacnego towarzystwa, ale jakos to postaram sie przezyc wkurzył się i więcej nie odezwał ha ha ha palant jeden' popieram. spotykałam się ze studentami, którzy starali się w miarę swoich możliwości- wtedy picie piwa za 5 zł nie razi, ale jak idziesz na randkę z kimś kto zarabia 10 tys na m-c i nie ma ochoty zapłacić za kobietę 30 zł w średniej klasy restauracji, to nie warto tracić czasu na kogoś takiego

Gość brumoris
A kobieta to jaka jest droga.

Gość fffiutiutii
'beznadziejny to bym dopiero był jakbym się dawał doić takim laluniom jak ty.a skoro się nie daję to nie jest tak źle. a ty xbrox sam wiesz jak jest. co chcesz tu usłyszeć? że to nieprawda że laska to droga zabawa? że najważniejszy jest charakter a nie kwota na koncie? wake up dude!!!!' ludzie są dumni z różnych rzeczy jak widać- nawet z własnej małostkowości i skąpstwa. tak się składa, że stosunek do pieniędzy i ich wydawania mówią bardzo dużo o charakterze człowieka!

Gość xbrox
Jestescie wszyscy durniami

agent Tomek też wyraził zdanie na temat wkręconych kobiet przez niego ;) patrz Pudelek :P

Cierpliwości. :D Choć nie wiem czy teraz nie brać pieniędzy za publikowanie swojego wizerunku. :D

Gość WIDOKUEE
WCZORAJSZE wyjscie do kina , koszt biletów 56 zł zaplatani w 3D w oczekiwaniu na film , kawa + deser to dało 32 zł . potem pojechalismy do agory załatwic formalnosci z chodzeniem na siłownie (dziwne formy płatnosci tam maja zapłacic ot tak sobie nie mozna, przelewu zrobic tez nie ....? ) no i zjedlismy coś do dało koszt 34 zł to mamy 56+32+34= 122 zł kosztów przejazdów nie licze mam samochód . Wiec wcale sie nie dziwie młodym bo ja to juz wiekowy troche jestem i nie biedny - kobieta jednak oszczedna bardzo :) wiec nie zamawiam najdrozszych rzeczy , ale jak widzicie dało to 122żł skad ma młody człowiek wziaść takie pieniadze tym bardziej , jak by chciał co tydzien isc z dziewczyną gdzies ???