Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xbrox

dzuewczyna to droga zabwa

Polecane posty

WIDOKUEE było trzeba iść trochę później do kina a nie jeszcze na seans czekaliście;) no z ubolewaniem bo jestem facetem ale muszę zgodzić się z loriką. Ja nie wyobrażam sobie sytuacji żeby to dziewczyna płaciła za siebie gdy ja ją zapraszam, a nawet gdy to będzie jej inicjatywa, takie jest moje podejście mimo że jestem młody i kokosów nie zarabiam. Nie chcesz nie spotykaj się z żadną i kasę będziesz miał dla siebie, to Twój problem że nie potrafisz gospodarować pieniędzmi.

Gość WIDOKUEE
oczywistym jest , ze jak facet zaprasza to płaci , tak było i nadal jest , choc troche sie to zmienia . Ale ! takie podejscie kobiet , ze tak ma byc i ze to facet zawsze ma wychodzic z inicjatywa i zapraszać , skutkowac bedzie tym , ze wichodzic gdzieś i na coś bedziecie moze raz w miesiacu ,a moze dwa tylko !! Rozumiem , ze pewna grupa kobiet powie - to ja nie chce takiego faceta ! wtedy uwazam , ze sa to kobiety "co sraja wyzej niz dupy maja " Kobieta też powinna sie szanowac , czyli nie moze dochodzic do sytuacji , kiedy to jest kupawana wlasnie takimi zaproszeniami i stylem bycia potencjalnego partnera . Nawet jesli ten zarabia duzo - rewanz z strony kobiety byc powinien bo jest w dobrym smaku i guscie jak i poprawnym wychowaniu . Czyli kobieta moze zaprosic na obiad , kolacje - ktora sama przygotuje i mamy jeden dzien załatwiony . Zerowanie na kasie faceta jest niesmacznym , bo nikomu manna z nieba nie leci . Inaczej jest oczywiscie jezeli ktos zarabia bardzo bardzo duzo - tu jest całkiem inaczej , ale też wszystko zalezy od osoby .

Gość atgfukgu
regresie nie musisz czekać na jej fotę - wczoraj na kafe było, poszukajcie tematu :) swoją drogą brum - masz zezza rozbieżnego?

Zeza nie mam ale jedno szklane oko czasami mi wypada. :D

Gość kfts
"idziesz na randkę z kimś kto zarabia 10 tys na m-c i nie ma ochoty zapłacić za kobietę 30 zł w średniej klasy restauracji," no widzisz, jakie zycie jest niesprawiedliwe. Szukasz bogatego faceta, myslisz, ze bedzie na ciebie wydawal pieniadze, a tu zonk :(

Gość zakochana i szczęśliwa
Wcale nie trzeba mieć pełnego portfela żeby cudownie spędzać, ze sobą czas... jestem pewna, że jak się czuję to "coś" (jest się zauroczonym, zakochanym) to nie ma znaczenia gdzie, jak, kiedy ważne żeby być razem :) I latem i zimą można spacerować...(sama w ten weekend spędziłam uroczy wieczór w śnieżnej aurze... było bardzo romantycznie ... (zawsze można coś ładnego narysować na śniegu :D) alternatywą kina jest oglądanie filmów w domowym zaciszu, na wygodnym łóżku, do tego można samodzielnie zrobić pizzę (uwielbiam gotować więc wymyślam co chwilę jakieś smakołyki, które mój chłopak wcina z bananem na twarzy :P)... zakupy często robimy "na pół" ;)... wiosną, latem świetnie spędza sie czas na rolkach, rowerach, to przecież nic nie kosztuje, a sprawia tyle frajdy !!! ( jako przerwę można zrobić sobie piknik na jakiejś leśnej polance :P) zimą proponuję łyżwy :) niezbyt droga rozrywka tak naprawdę wszystko zależy od charakteru ;) osobiście jestem typem stroniącym od imprez, hałasu, tłumów ludzi,żyję dość skromnie bo tak lubię... i nie wyobrażam sobie wydawać pieniędzy na zbędne atrakcje, które nie sprawdzają mi przyjemności :P na szczęście na mojej drodze stanął chłopak, który ma identyczne podejście do życia! Od pół roku jesteśmy razem (w sumie to jeszcze krótko) i ani razu nie zdarzyło się nam nie zgodzić w jakiejś kwestii :P

Gość zakochana i szczęśliwa
Najważniejsza jest fantazja :) jak się ma ciekawe pomysły to brak kasy nie stoi na przeszkodzie żeby się świetnie bawić!

Gość aquariuss
Człowieku dobrze Ci radzę, skończ studia i potem kobitki. Nie potrzebnie kłopotów sobie narobisz!

Gość wyrocznia sprawiedliwości
''a dlaczego faceci mają płacić za dziewczynę?'' a no dlatego, że facet jak ma wiele w łóżku jest ok, a dziewczyna jak ma to nie jest ok albo kurwa jest równouprawnienie w każdym aspekcie życia, albo nie ma wgóle a nie cfaniaczki sobie wybierają dla własnej wygody dziedziny w których ma ono być - czyli kobieta ma pracować, zarabiać, być samodzielna, płacić za siebie itd. i nie być - nie może mieć wielu w łóżku, ma umieć gotować, sprzątać cały dom, zajmować się dzieckiem, trzymać z dala od polityki itd. żadają zachowania 'jak na damę przystało',podczas gdy sami niewiele mają wspólnego z dżentelmeństwem, i mało tego - nawet będac chamskimi dupkami z zerową kulturą haha rzygać się chce jak się czyta te wypociny sfrustrowanych prawiczków, stulejarzy i przegrańców życiowych na kafe - z jednej strony żądają równouprawnienia, a zdrugiej dyktują - co wypada kobiecie, a co nie wypada - ażeby to im było w tych wszystkich 'prawach' najwygodniej i najlepiej i żeby to oni mieli jak najwięcej przywilei manipulacja i hipokryzja do potęgi

przeczytaj jeszcze raz, bo gówno zrozumiałeś :)

Gość o kurwaaaaa
a co ma dziewictwo wspólnego z płaceniem za mnie biletu do kina co ma wspólnego moje dziewictwo czy tez nie dziewictwo z hipokryzja? bez sensu gadasz

Gość bez sensu pleciesz offerma
już ci się mózg przegrzewa z tej prawikowej desperacji :O 🖐️

natomiast jeżeli kobieta chce równouprawnienia i nie chce być oceniana jako dzi**a mimo że nie jest dziewicą to niech nie oczekuje że facet będzie za nią płacił. to chyba oczywiste. o tym piszę, tak samo facet w takiej sytuacji niech nie wymaga od kobiety sprzątania i zajmowania się całym domem , i co ma z tym wspólnego do uja pana dziewictwo?

Nalezy sobei zadać pytanie, ile dzisiejszych facetów jest jescze "mężczyznami""_Niewielu. Otóż ja też mogę zapłacić i płaciłam za poczęstunek,zaprosiłam na obiad,na lody...On też,jak najbardziej,także to jest zdrowe. Ale...zdażylo mi się dostać zdziwienia ogromnego,jak zaproponował dołożenia się do paliwa.Wracaliśmy z zagr.a pojechałam tam tylko,aby mu towarzyszyć te 8 godz,i aby nie był sam.I co na to powiecie???Chociaż wcześniej On kupił chemię,dla najbliższych i dla mnie,razem płacił,kurde chciałam oddać ale nie chciał przyjąć.Wolałabym więcej zapłacić za te zakupy niż płacić za cały bak paliwa.Zle się wtedy czułam,tak jak jakiś zbędny pasażer:( Co wy na to?

coś ci się pomyliło, 'tradycyjnie' nie znaczy po 'katolicku', tradycyjny to jest seks z miłości/uczucia ze stałym partnerem, a nie np. wtedy gdy występuje tylko fascynacja fizyczna, i poza tym jakiś niedzisiejszy jesteś czy jak? większość odeszłoby od takiej, która chciałaby czekać do ślubu

offerma,prowadzisz badania utraty dziweictwa?Jaka forma tych badań?Jakie narzędzia?:)

oł gasz, i kolejny prawiczek chory na punkcie dziewictwa u kobiet? w takim razie nie pozostaje nic więcej jak zakończyć rozwowę 🖐️

Gość toska_w_zielonych_majtkach
miłość a zakochanie to różnica tzwelu, jeśli nie widzisz różnicy między parą bez ślubu, ale będącą jakiś czas ze sobą, znającą się dobrze i ufającą sobie, planującą współną przyszłość, dziecko itd. a między kobietą która po dwóch tygodniach idzie niezobowiązująco do łóżka bo 'zakochała się' w facecie - a raczej w jego fizyczności (bo wiadomo, ze po dwóch tygodniach od poznania sie ma żadnej mowy o głębszych uczuciach) to przykro mi, ale jesteś debilem, ale taak nadal zyj w swoich średniowiecznych poglądach na te sprawy, wcale nie dziwne, żeś prawik, i prawikiem zapewne pozostaniesz dłuuugo