Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdaje prezenty

PREZENT DLA MEZA - co lepsze?

Polecane posty

Gość rozdaje prezenty

Jak myslicie, ktory z tych prezentow na swieta bedzie najlepszy? Maz ma 43 lata: - ramka cyfrowa - golarka do wlosow - cos do ubrania: spodnie/ sweter - koszyk pelen zdrapek, kuponow lotto itd - wyjscie do restauracji - wypad na dwa dni (tzn nie ze go wywalam z domu, ale razem gdzies pojedziemy;) )

Gość AWAWA
WYPAD NA DWA DNI I COŚ DO UBRANIA - RESZTA BEZNADZIEJNA

Gość edwerweew
wypad na 2 dni/golarka do wlosow.. ja kupuje kupuje golarke

Gość kozibonk
-seks/zrobienie loda z polykiem - nic nie ksoztuje a facet najbardzije z tego ucieszy,to w koncu sa takie prsote istoty.

Gość rozdaje prezenty
wypowie sie jeszcze ktos?

Gość przemądrzalska
-ramka nie - to dla bab; jeszcze nie widziałam faceta, który by z własnej woli ogladał zdjecia -golarka - jak dla mnie do bólu praktyczna -cos do ubrania - OK -koszyk pełen zdrapek - dla mnie osobiscie taki prezent jest totalnie nudny, bo nie ma w nim nic konkretnego, a jak sie zadna wygrana nie trafi, to w sumie nie dostanie NIC -wyjscie do restauracji - może być od bidy, ale tez nie jestem do końca przekonana -wyjazd - najlepszy pomysł; najlepiej polączony z czymś "niezwyklym", np. spanie w igloo albo jakies takie inne

Gość BARDZO DOBRA RADA
zrób mu loda

Gość rozdaje prezenty
no ok, wiec albo cos do ubrania albo wyjazd to moze 400 zl bon na wyjazd i razem zdecydujemy gdzie wyjdziemy i jakis sweter moze byc?

Gość ciekawski zbyszek
jestems sporo młodszy od twojego meża ale okiem mezczyzny powiem tak: - ramka cyfrowa - byłbym zadowolony, fajny prezent - golarka do wlosow- po co mi to? a tój mąz umie sie golic tym albo ty go bedziesz golić? he? wole pójsc do fryzjera - cos do ubrania: spodnie/ sweter- nie lubie jak ktoś mi kupuje ubrania - koszyk pelen zdrapek, kuponow lotto itd- prezent niby fajny i z "jajem" ale jesli z tego kosza nie bedzie Żadnej wygranej???? - wyjscie do restauracji- jestem za!! - wypad na dwa dni (tzn nie ze go wywalam z domu, ale razem gdzies pojedziemy )- swietny pomysł

Gość rozdaje prezenty
dzieki zbyszek - z ta ramka tez sie wlasnie zastanawiam, bo 3 lata temu maz dostal na urodziny cyfrowa lustrzanke i robi mnostwo zdjec i nikt ich w sumie nie oglada a jak juz chcemy pokazac zdjecia z uropu, to musimy zabierac ze soba laptop do rodzicow/tesciow. maz widzial u kolegi taka ramke i mowil ze super sprawa, poreczne i praktyczne, fajny gadzet ale wszystkie kobiety napisaly ze ramka jest do bani, wiec nie wiem...:(

Gość przemądrzalska
Nie no, to zmienia postac rzeczy. Jak on lubi zdjęcia, to ramka będzie dobrym prezentem

Gość przemądrzalska
Ja tylko mogę mówić o facetach, których znam - jak np. swojemu mężowi pokazuje zdjecia, to musze go prawie budzić co chwilę, tak go to strasznie itneresuje. Moj byly to samo. Ale już np. mój ojciec zdjecia sam lubi robic i chętnie je ogląda i pewnie by miał frajde z takiej ramki

Gość rozdaje prezenty
no to kupie ramke i sweter :)

Gość przemądrzalska
No i to chyba w jego wypadku najlepsza kombinacja

Gość rozdaje prezenty
dzieki;)