furrlady 0 Napisano Listopad 29, 2010 Witam, Mam pytanie czy któraś z Was miała krwawe upławy. Jestem 4 miesiące po porodzie. Trzy tygodnie temu byłam u ginekologa, miałam cytologię i niby jest OK. Skąd to może się brać?/ Zaczynam się już denerwować, czy to nie jakieś raczysko!! Czy jak cytologia wychodzi dobrze, to czy mimo wszystko może być coś złego. Mam nadżerkę, ale ponoć malutką. W ciąży się rozrosła i krwawiła, ale teraz ponoć jest mała. Sama nie wiem, co o tym myśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 29, 2010 spokojnie po ciąży organizm musi do siebie dojść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta1901 0 Napisano Listopad 29, 2010 Hej! Wydaje mi się (na 99%), że gdyby miały być zmiany nowotworowe to cytologia by to wykazała. Ale na pewno nie wolno Ci bagatelizować nadżerki- trzeba ją wyleczyć! Co Twój lekarz na to? Jeśli masz tyle wątpliwości może powinnaś z nim porozmawiać. Ja zawsze swojego zasypuje pytaniami- ale zawsze wychodząc z gabinetu wiem na czym stoję. Mam nadzieje, że wszystko będzie ok :) i nie martw się Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach