Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alic-ja55

Podejrzewam że mój ojciec zdradza mame. co mam robic?

Polecane posty

Bzdura, mama pierwsza mysl to zdrada. Moze woli wierzyc, ze jest inaczej, ale napewno wie co jest grane.

Gość Alic-ja55
Ale ja nie mogę udawac że nic nie widze i nie wiem. planuje pogadac z ojcem i powiedziec co odkrylam, myślicie ze to dobry pomysl. mam wątpliwosci ale czuje ze tak musze zrobic, on powinien wiedziec że ja wiem, moze zda sobie sprawe co robi i co traci

Gość Alic-ja55
i jak myślicie czy puste opakowanie po prezerwatywach w jego kieszeni oznacza zdradę?

Gość Alic-ja55
up

Gość wyluzjj
wyluzuj daj se siana zajmij sie swoimi sprawami

Gość aquariuss
no a) na pewno nie pompuje i nie robi z nich baloniki? b) Nie śpi z mama c) odpowiedz sobie sama.

Gość oryginalnie to po polsku
Droga Alicjo, oczywiście, że powinnaś porozmawiać z ojcem. Gdyby jednak Ciebie zbył, porozmawiaj z mamą. Masz prawo wymagać szczerości i lojalności od swoich najbliższych, a także prawo do wyrażenia swojego zdania i dezaprobaty dla nieetycznych i destrukcyjnych zachowań. Nawiasem mówiąć, smutne to, że dziecko musi przypominać dorosłemu facetowi, że ma się zachowywać dojrzale, a nie jak 17 latek. Strasznie mi przykro, że spotkała Ciebie taka podłość, jaką jest nielojalność Twojego ojca wobec własnej rodziny. Reakcja twego ojca będzie testem, który jesli nie zda i zachowa się jak gówniarz, wskaże Ci co w przyszłości należy z nim zrobić. A że dobra z Ciebie dziewczyna to umieścisz go w przytulisku Brata Alberta.

Gość missy.....
porozmawiaj z tata, masz racje i nie sluchaj ich...... sprobuj napewno juz gorzej byc nie moze a jesli pogadacie to moze tata sie opamieta i dojda z mama do porozumienia wiem co przezywasz bo sama pochodze z rozbitej rodziny tylko jak moi rodzice sie rozwodzili to ja mialam wtedy 7 lat i nic nie moglam zrobic :( daj tacie szanse na moze sie jeszcze wszystko ulozy :)

Gość Alic-ja55
dzięki za wypowiedz. mam nadzieje ze ojciec się opamięta i jeszcze się ułozy miedzy nimi

Gość Olawys1034
Myślę że powinnaś porozmawiać o tym z tatą. A prezerwatywy to nie jest dobry znak... Ja bym pogadała jeszcze z rodzicem z którym mam lepszy kontakt co sie po między nimi dzieje. Może coś ci powiedzą. Powiedz ze chcesz wiedziec na czym stoisz. W końcu nie jesteś dzieckiem, któremu można wmawiać że tatuś chrapie i śpi w innym pokoju albo że wyjechał służbowo. Powodzenia, i życzę pozytywnego rozwiązania tej sprawy! Jestem psychologiem. Gdybyś miała jeszcze jakieś pytania napisz na mojego e-maila olawys10@wp.pl

Gość gość
Wiesz, jeżeli chodzi o zdradę, to naprawdę musisz dokładnie porozmawiać z twoim tatą. Lecz trochę później ( po rozmowie z tatą ) mów o tym mamie. Jeżeli twój tata naprawdę zdradza, to ja ci mówię abyś już zostawiła go na boczek. To jest według mnie najlepszy pomysł, najlepiej coś niż nic. Naprawdę mi przykro z tego powodu. :(

Gość gość
ja bym powiedziala matce

Gość gość
a ja bym wyśledziła tą jego qrwe i wpierdziel jej souściła

Gość gość
czemu debilki odpowiadacie na temat sprzed 4 lat? :D na pewno dziewczynka przeczyta wasze dobre opinie xD

Gość 40latka040
Ty masz 19 lat i w tym wszystkim odgrywasz kluczową rolę, ponieważ jesteś dzieckiem swoich rodziców. To dzięki tobie tworzą pełna rodzinę! Jako ich dziecko a zwłaszcza osoba dorosła masz prawo wiedzieć co się w domu dzieje! Weź rodziców skrzyknij żebyście razem usiedli wszyscy i powiedz im że oczekujesz by ci wyjaśnili tą całą sytuację . Masz tez prawo wyrazić swoje obawy i oczekiwania względem nich i to radziłabym ci zrobić na początku rozmowy-taka dyplomacja. Powodzenia!

Gość gość
gość dziś żeby ci uświadomić jak masz się zachować w podobnej sytuacji imbecylko!