Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniiula

tabletki tonisol

Polecane posty

Gość aniiula

Witam. Chciałabym się dowiedzieć opinii na temat tabletek Tonisol. Może je ktoś zażywał. Czy działają one na kołatanie serca uczucie strachu i inne dolegliwości nerwicowe. Bo jakoś walerin, persen kamelis na mnie nie działają, a xanax na poczatku pomagał a teraz to niewiem czy dawka już za mała,ale nie chcę zwiększać. Szukam ratunku w ziołach, myślę o wizycie u psychiatry ale cięzko mi się przełamać, bo mieszkam w małej wiosce. Mam możliwośc wizyty u takiego specjalisty ale tez w niedużym mieście i niewiem czy będzie kompetentny.

Witaj.Od tygodnia biorę Tonisol poleciła mi go znajoma gdyż zauwazyła że jestem w stanie ogólnego przemęczenia i widocznym brakiem checi do jakiego kolwiek działania .Tonisol spowodował że wróciłem do normy.Energia mnie rozpiera,chętnie a nawet z przyjemnoscią podejmuje się zajeć które wcześniej były dla mnie bez sensu do wykonania.częściej się śmieję i ogólnie uwierz chce mi się żyć.Tonisol biore 2 razy dziennie zreszta tak jest na ulotce nie biorę więcej bo nie lubie brać lekarstw chyba że muszę.naprawdę polecam ci

Witaj.Od tygodnia biorę Tonisol poleciła mi go znajoma gdyż zauwazyła że jestem w stanie ogólnego przemęczenia i widocznym brakiem checi do jakiego kolwiek działania .Tonisol spowodował że wróciłem do normy.Energia mnie rozpiera,chętnie a nawet z przyjemnoscią podejmuje się zajeć które wcześniej były dla mnie bez sensu do wykonania.częściej się śmieję i ogólnie uwierz chce mi się żyć.Tonisol biore 2 razy dziennie zreszta tak jest na ulotce nie biorę więcej bo nie lubie brać lekarstw chyba że muszę.naprawdę polecam ci

Gość wiosennapani:)
ale xanax dostałas bez recepty??

Gość Mariusz-30
Przecież napisałaem że tonisol są ok a ty o xanaksie

Gość gość
xanax nie jest bez recepty,spróbuj tonisol tylko trzeba cierpliwości.Od chemi wyłysiejesz