Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 453g635b634

Gdzie kupic Ziaja antyperspirant bloker??

Polecane posty

Gość ejnowez
może w sklepie zoologicznym?

Gość frvcw
pytalam juz w kilku i nie bylo:/

Gość underYOURimagination
W kwiaciarni :)

Gość frvcw
niestety w mojej czesci Polski nie ma super pharm :/:/ Sklepu firmowego tez niet,tylko internetowy,a chce kupic stacjonarnie

Gość oj to na pipidówie
na razie nie kupisz, musisz poczekać aż wejdzie na rynek apteczny, bo w rossmanie to próżno będzie go szukać, tam prawie same popularne badziewia, poczekaj troche apteki niedługo powinny mieć

Gość noele*
Ja kupowałam w normalnym małym sklepie kosmetycznym( z chemią) a mieszkam w małym miasteczku :)

Gość w realu
bardzo często są :)

Gość Maaalwaaa
Na allegro możesz kupić. A czy któraś już go testowała? Działa?

ja kupilam w normalnej drogerii w mojej miejscowosci. zaplacilam 5.99 uzylam wczoraj po kapieli i .... !!! do tej chwili mam SUCHO !!!! boze czemu tego nie wymyslili kilka lat wczesniej! w gimnazjum zyc mi sie nie chcialo przez spocone pachy bo zaden zwykly antyperpirant nie dzialal, na wfie wstydzilam sie cwiczyc, podniesc reke do gory! a po tym cudenku mam CALKOWICIE SUCHO !!! chyba kupie zapas, na wypadek jakby wycofali lub zdrozal CUDEŃKO ! :):):):):)

Gość gsdgsdhf
Kupiłam wczoraj ten specyfik i zastosowałam wg zalecen wieczorem. A dzis - zpelnie sucho! dziala u mnie juz po pierwszym uzyciu a pocilam sie dosc intensywnie. Kupilam w aptece. a jesli nie ma to zawsze moza poprosic o zamowienie. polecam serdecznie :)

Gość ja tez go polecam
mialam problem z wiecznie mokrymi pachami, nawet antidral mi nie pomogl blokerem smaruje sie niecaly tydzien co wieczor i rano mam sucho:) ja kupilam w zwyklej aptece za 7,7zł

Gość Ziqu
W Rossmanie tego nie ma, ja kupiłam w takiej małej drogerii u mnie w mieście ale nie polecam. Zapach ma bardzo nie przyjemny, wręcz śmierdzi (a podobno bez zapachowy) a na dodatek okropnie szczypie, nie wiem czy to dlatego że zastosowałam po depilacji, na opakowaniu pisze żeby nie stosować ale trudno bez dezodorantu, a depilować się trzeba. I bardzo długo schnie. Może i jest skuteczny, ale ten zapach i to swędzenie jest do zniesienia.

Gość vorny
Bo to się używa na suche pachy i nie po depilacji. Jak się nie umie czytać to się cierpi ;)

Gość a ja dziś kupiłam ten bloker
i już użyłam i ciekawa jestem czy mi pomoze;) moze tak wielkiego problemu z poceniem nie mam ale wiecie:) aha i mam jeszcze pare pytan :rano jak wstane to mam go zmyc czy nie? a pozniej jak bede uzywac 1-2 w tygodniu to też na noc?(bo na opakowaniu jest napisane ze nie powinno się rano... z góry dziękuje:)

Gość lalalakakalala
Ja dostałam w Rossmanie za niecałe 6 zł.