Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modliszka zła

jak rozwalic związek????

Polecane posty

Gość modliszka zła

jak w temacie...chodzi o związek eksa który ma zakończyć się ślubem....nie którzy mnie tu zmieszają z błotem ale mam swoje powody a moze znajdzie się dziewczyna która zrozumie i doradzi...czekam na pomysł tylko realne prosze...

Gość modliszka zła
no nie wierze ze nikt nie chcial tego zrobić...

Gość a po co chcesz rozwalić
?

więc podaj te powody bo inaczej Cię za psychicznż można uznać...

Gość modliszka zła
to troche bolesne..... ale jestem anonimowa więc podam.. byłam z nim 6lat zerwał ze mną dla innej dziewczyny...ogromny ból i rozpacz ale było jeszcze gorzej gdy trafiłam na pogotowie pózniej do szpitala okaało się ze byłam w ciązy i poroniłam....obiecałam sobie ze nigdy o tym się nie dowie i miałam nadzieje ze kiedyś za to zapłaci...myliłam się on teraz będzie ślub z laską z która zareczył się po pół romu znajomosci,oczywiscie nie ma zadnej wpadki,podobno miłość....

Mogę co majwyżej poradzić jak możesz sobie łeb rozwalić żeby takie idiotyczne pomysły mieszania się w cudze życie z niego wyleciały!

Gość terfere kuku strzela baba z łu
chcesz sie mścic , a to wróci do ciebie!

Gość nic nie zrobisz
a na idiotkę wyjdziesz:) Daj czas, może za Tobą zatęskni, może stwierdzi, ze Ty to Ty ta jedyna.

Gość modliszka zła
wszystko to bardzo cięzko odchorowałam,gdyby nie pomoc ludzi którzy mnie kochają, nie wiem jak to by się skończyło....ale nadal gdy widze małe dziecko lub słysze o ciąży u której z kolezanek reaguje płaczem.... ...aaa _ dziewczyna dla której mnie zostawił tez namieszała w moim zyciu....

Gość modliszka zła
W ogóle jest młodsza, ładniejsza, mądrzejsza ode mnie. Wykształcona, elegancka i zawsze wesoła. No nienawidzę kurwy :O

Gość ADSAARETRAERA
co w tym złego że facet znalazł szczęście, miłość i zrozumienie u boku innej? dostał od niej to czego nie dostał od Ciebie i nie chodzi tu o dupę. Co byś nie zrobiła tylko siĘ ośmieszysz, skończy się to twoją ucieczką bo wszyscy będą sie z ciebie śmiać

Gość modliszka zła
---terfere kuku strzela baba z łu "chcesz sie mścic , a to wróci do ciebie!" zawsze byłam dla kazdego dobra bo wierzyłam ze dobro wraca i zło tez ...hmmmm tylko ze taki mały psikus do mnie dobro nie wróciło ale zło ogromne!!!...więc czy warto być w tym przypadku dobrym?

Gość zdaniem mojego brata i mnie
bo tak sie sklada ze razem czytamy to forum, powinnas:1. zwiazac sie i polozyc pod jego drzwiami udajac ze Cie napdanieto, moze to wzbudzi jego listosc 2. Wynajac jakies dziecko i wmowic mu ze to jego 3. Uwiesc go, nagrac wszystko na kamerze i wyslac plytke cd jego przyszlej zonie, nie zapomnij zakryc sowjej twarzy lub jej wymazac bo jak bedzie ona pipą to umiesci film w necie i wszyscy poznaja cie troche blizej 4. Te lubimy najbnardziej... zabij ją.

Gość modliszka zła
modliszka zła W ogóle jest młodsza, ładniejsza, mądrzejsza ode mnie. Wykształcona, elegancka i zawsze wesoła. No nienawidzę k**wy -------------to podszyw!!!

Zajmij się lepiej układaniem swojego życia a nie niszczeniem innych. Na tym pierwszym bardziej skorzystać. O pewnych rzeczach jeśli nie da się zapomnieć ale po prostu trzeba starać sie nie myśleć a Ty jestes pogrążona w żalu i myślisz , że zemsta zrekompensuje Twój ból.Otóż nie, to Ci nie pomoże, może na chwilę doda satysfakcji ale i tak będziesz nieszczęśliwą osobą.Nawet jak rozbijesz ich związek.

Gość modliszka zła
hmmmm chodzi mi o pomysły realne,przemyslane takie w których by nie dowiedział się ze to nie ja.....poprostu zemsta za moją krzywde

Gość modliszka zła
ale przyznaję, że coś w tym jest...

Gość modliszka zła
Ale ja muszę się zemścić. Zawsze się na wszystkich mszczę. Nawet na sprzątaczce jak mi liście zamiecie za mocno - mszczę się robiąc jej w nocy wielką, aromatyczną kupę na wycieraczce :)

Gość modliszka zła
NanS1-----tylko ze to boli strasznie...dowiadujesz się ze facet którego kochasz ma cie gdzies,potem nagle ze jestes w ciazy i tracisz ją a jednym z powodów jest stres,cały ten koszmar...czasami załuje ze dowiedziałam się o ciąży jak było juz za pózno...moze bym jej wtedy nie straciła....

Gość modliszka zła
i jeszcze kutafon mi 5zł wisi:O

Gość modliszka zła
i przedziurawie mu opony w rowerze :P

Gość modliszka zła
I jego. Ja bym mu takie alimenty dopieprzyła, że wolałby ze mną zostać a nie z tą lafiryndą :O

Gość modliszka zła
NanS1----ale dzieki za to co napisałas.... a panu /pani podszyw dziękuje za uwage...

Gość modliszka zła
pójdę na ich ślub i zamiast ryżem to g ównem obrzucę:classic_cool:

Gość modliszka zła
I wymaziam mu kupą samochód. Myślicie, że jak wysmaruję go w serduszka to się nie domyśli, że to ja?

Gość modliszka zła
podszywom dziękuję dość mam problemów z wendetą:O

Gość modliszka zła
A w kościele będę fałszować :classic_cool:

Gość modliszka zła
albo z wentylem... Nigdy nie byłam umna i mi się myli :classic_cool:

Gość modliszka zła
zjem ich dziecko :classic_cool:

Skoro to jest przedział zamknięty przestań w końcu o nim myśleć i zajmij się czymkolwiek innym.Nie masz własnego życia? Zemsta nie da Ci ukojenia-jeżeli tak myślisz to jesteś w błędzie bo ona Twoich problemów nie rozwiąże i szczęścia Ci nie da. A on niech sobie żyje jak chce , sorry ale jesteśmy w wolnym kraju i miał prawo odejść od Ciebie , Ty możesz odejścia nie popierać i nie tolerować natomiast musisz się z tym pogodzić i zaakceptować.