Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xu

Mam wyrąbane na facetów

Polecane posty

Gość Xu

Większość z nich to chamskie prostaki, które nie mają zielonego pojęcia o kulturze, ba, słowo kultura juz dawno znikło z ich słownika. Dochodzą mnie juz słuchy, że jestem jakaś dziwaczka, że pomimo swojego wieku (a nie przekroczyłam jeszcze 25 tki!!!!) wciąż nie ma koło mnie przedstawiciela płci przeciwnej. Bwahahahahah! Bo niby co!? Bo tak każe POLSKA tradycja??? Bo faceta mieć trzeba? NIE KURNA, nie trzeba, kobieta może sobie doskonale poradzić sama w życiu. Mówicie: "Tak, tak, a po kątach płacze i woła o miłość, nie radzi sobie ze swoimi emocjami, facet i przytulanie to tak naprawdę te dwie rzeczy, których najbardziej pragnie". Bardzo często zarzuca się to singlom. No to pozwólcie że ja wyjadę ze swoim kontrargumentem. A DOMY SAMOTNYCH MATEK??? gdzie się podziali ci wszyscy wspaniali faceci? Spłodzili dziecko i na tym koniec, zabrali dupy w troki i zostawili. Więc proszę mi tu nie pierd o lić, że nie ma czegośtakiego jak singielki z wyboru, i że są to tak naprawdę "biedne, zakompleksione, sfrustrowane kobiety". Gówno prawda. Na tym forum chociażby, aż się roi od topików pt: "znowu mnie zostawil" " on mnie chyba zdradza", "chyba rzucę tego bydlaka bo mam kurde dośc". Singielki są zwolnione z tego typu problemów i rozterek. Po co mam sobie zawracać głowę jakimś śmieciem, po co mam sobie utrudniać życie, skoro i tak łatwym ono nie jest?

Gość Xu
Jasne ze są takie co sie puszczają. Ale PORZĄDNY facet ignoruje takie dziewczyny i idzie dalej a nie sciaga jeansy i idzie sie z nia pieprzyc nie prawdaż?

Gość paniKa.
ja tylko chciałam powiedzieć, ze każdy w życiu przyciąga ludzi na swoją miarę. ja i mnóstwo moich znajomych nie mamy takich problemów. w tym miejscu zastanów się nad sobą...

Gość nurtujące mniee pytanie
Jesteś jakaś podminowana, okres masz ?

Gość Dorotararara
Racja Xu, ale tak było w poprzedniej epoce, a teraz się trochę zmieniło, chyba że mieszkasz w małej miejscowości, bez urazy (ja też pochodzę z małej). Tak czy siak, nie daj sobie nic wmówić, tak myśli więcej kobiet.

W Poprzedniej epoce to rodzice wydawali dziewczynę za dobrą partię I zamiast miałczeć to byś w wieku 18 lat krowy doiła albo obejście sprzątała

Gość Xu
Jak nie trudno zauważyć preferuję dziki anal .

Gość Xu
nurtujące mnie pytaniee: ciekawa teoria! :) a dziewczyny co zapier dalają w MacDonaldzie albo w Auchan za niska płace to niby lepiej mają? XXI wiek? :P...

Gość Dorotararara
Nie wiadomo, czego symbolem będzie XXI wiek, bo amerykańska tępota się rozprzestrzenia, a w Polsce znalazła podatny grunt.

Gość Xu
no niestety....

Gość Dorotararara
Zresztą wysokość zarobków to co innego niż obyczaje, jednakże mają duży wpływ na zależność od facetów, którzy tylko z racji płci zarabiają więcej i mają większe szanse na dobrze płatne posady

Gość gsdgsdsdhdsf
paniKa. A czemu w tym temacie pani nie napisała że dziewczyna generalizuje ?? Bo co piszę to kobieta a nie facet??

A co myślisz że można było być "damą dworu" nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie piękne rzeczy były na początku 20 wieku i pod koniec 19. Poczytaj sobie lektury pozytywistyczne albo obejrzyj ziemię obiecaną ;). Ciesz się z tego co masz. Choć fakt teraz faceci są trochę z dupy. Nie chodzi o chęć seksu bo to jeszcze im zostało ale jaja im się skuliły to granic możliwości.

Gość Xu
właśnie. obawiam sie ze jeszcze długo nie wyzbędziemy się tej cholernej dyskryminacji. Mimo to... wierzę, że uda mi sie zdobyc ta niezależność i wolność. Bez faceta u boku. Tak, wierze ze to jes mozliwe, zycie bez tej swojej przysłowiowej "Drugiej połówki".

Jakiej znów dyskryminacji :O. moja siostra zarabia dwa razy więcej ode mnie, m faceta bo samemu to się źle żyje a nie dlatego że mama jej kazała.

Autorko koniecznie zgłoś się do lekarza. Normalna kobieta nie żyje bez seksu, więc coś z tobą jest nie tak.

Gość ma okres i ma facetowstręt
:classic_cool:

Gość Sanetta
Dominik? O nie , to znowu ten psychopata, Bożeee... musiałes się tu pojawić? Tak dobrze mi się o tobie nie myślało! Won, nawiedzony człowiecze!

Gość Dorotararara
Chyba go lubisz;)

Gość Sanetta
Że CO niby??? Takich wybryków natury nie da się lubić!

Gość Sanetta
pthhhhpth