Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanapka z serem

skąd taka niechęć?

Polecane posty

Gość kanapka z serem

Zauwazyłam, ze mój chłopak dość niechętnie odnosi się do moich planów zapisania się na kurs językowy. Nie to, zeby mi zabraniał, bo na to bym nigdy sobie nie pozwoliła, ale wyraźnie widzę, że niezbyt podoba mu się ta myśl. Oczywiście sam mi nie powie dlaczego, jednak zastanawiam się co może powodować uniego tę niechęć? Wygląda to tak, że jak mu powiedziała o tym, to na początku w ogóle tego nie skomentował, a potem pytał czy na pewno chcę się na ten kurs zapisać, czy jest mi to potrzebne, a dlaczego własnie teraz itp. W grę nie wchodziłoby to, ze nie miałabym dla niego czasu, bo zajęcia mają być w takich godzinach, ze on jeszcze jest w pracy.

Gość kanapka z serem
No ja płacę

Gość kanapka z serem
To ostatnie odpada, bo on biegle zna 2 języki ;) ale zastanawialam sę nad zazdrością właśnie. Od początku naszego związku raczej nie chodziłam na żadne zajęcia dodatkowe.

Gość wittttttam
A nie możesz ściągnąć sobie kursu z internetu ? Przecież w tej chwili masz duży wybór

Gość kanapka z serem
Ale ja własnie chcę porozmawiać na żywo, przełamać barierę językową, a nie siedzieć zamknięta w domu nad ksiązkami.