Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiesz ?????

Ile zarabiają osoby w TESCO LIDL EMPIK BIEDRONKA itd ?

Polecane posty

Gość Wiesz ?????

jak w temacie

Gość w empiku (?)
10 zł brutto

mam znajomą w Tesco ale nie jest na kasie tylko na stoisku z wędlinami zarabia na czysto 1350 zł 40 godz tyg ,nocek nie ma ,powiedziała że w życiu nie poszła by na kasę w Biedronce ponoć się polepszyło ,dobry socjal mają ale ile tam się zarabia to nie wiem ,ale widzę jak te biedne dziewczyny zapierdzielają tu rozpakowują towar ,a tu już na kasę dzwonek i jeszcze magazyn posprzątać ,a tak w ogóle to co chwila widzę nowe twarze na kasach.

Gość 4443333345
w jakim miescie w zabce tyle sie zarabia ? moja mama robi w zabce w kuj-pom i ma 1200 a soboty i neidziele ciagle robi

Ja mieszkam w Pomorskim, i na dodatek 3 kasjerki tutaj są... właściwie to dwie ale kierowniczka też często na kasie stoi.

Gość Wiesz ?????
Muzeumianka skąd masz takie informacje ? Mogła byś pomóc napisać do takich sklepów listy motywacyjne i cv ?

No cóż... Mam swoje źródła :D :D :D no to są średnie krajowe zarobki a oczywiście w poszczególnych miastach mogą się różnić.

Gość Wiesz ?????
A pomożesz napisać do takich sklepów listy motywacyjne i cv ?

Gość informatyk i ekonomista
Do Biedronki list motywacyjny chcą? :D To już jakaś przesada :D

Pisz jak ci dyktuje: CURRICULUM VITAE Na środku, dużymi, grubymi, drukowanymi literami. Tylko nie ozdabiaj!

Gość Wiesz ?????
No wyobrazicie sobie że chcą. Tak myślałam że nie ma tu takiej osoby co by chciało od tak pomóc bez interesownie

Gość Wiesz ?????
O a jednak

od kiedy w zabie jest 1200 zł na reke ja robiac tam 24 na h przez cały miesac dostałam 1700 ,a jak normalnie to marne góra 700 zł

Gość ,z,e,e,e,e
no sorki ja pracowalam na kasie a mam wysze wyksztalcenei jesli nei bylo pracy to sie podejmuje kazda bo trzeba rodzine utrzymac

loris----:D tu się z Tobą zgodzę ,nieważne jakie stanowisko i ptaca-wszystko zależy od człowieka....chamów niestety wszędzie można znaleźć😠

Gość panciaaa
biedronka 1730 brutto plus premia czyli jakieś 1500-1700 na rękę wiem bo sama pracuję w biedronce

Gość avn
Tesco w dużym mieście kasjer - 1300-1700 netto, zależy od stażu pracownik działu - 100 zł mniej

Gość redit
Też pracuję w biedronce, z przerwą na urlop wychowawczy już prawie 12 lat. Moja stawka wynosi ponad 1900 zł i z premią tyle właśnie otrzymuję. Nie pojmuję dlaczego mam czuć się gorzej niż sprzedawczyni z butiku lub biurwa, która nigdy nie czytała np Ossendowskiego lub Bobkowskiego, nie wiedzą kim był Grunewald albo kojarzą go z pewną wsią i rokiem 1410, po prostu żenada.

Gość kaprysek4567
redit: inteligentna osoba nigdy nie się nie przechwala swoją wiedzą, nawet czasem powinna się wycofać aby nie urazić innych, a inteligencja to tylko wiedza nabyta, natomiast mądrość życiową zdobywa się przez całe życie, wraz z pokorą :-)

Gość terytoriumjukon
ZAleży na jakim stanowisku :)

Gość agniesia92722
czyli 300 euro to całkiem nieźle