Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adadsasdasadd

Mam hemoroidy! Z tego powodu rzuciłam chłopaka

Polecane posty

Gość adadsasdasadd

Mam 23 lata i hemoroidy jak gdybym kilka razy rodziła i uskuteczniała anala dzień w dzień :O (zostawiłam chłopaka, bo bałam się jego reakcji na ich widok - nie zdziwiłabym sę). Tymczasem jestem dziewicą (w każdym wymiarze) a hemoroidy mam odkąd pamiętam (mając dziesięć lat zaczęły się u mnie zaparcia, moi rodzice to zbagatelizowali i tak sobie z nimi żyję...). Widziały je pielęgniarki i lekarz (miałam kolonoskopię kilka razy). Strasznie boję się iść do lekarza aby je usunąć, popłakałam się na lewatywie, a co będzie, jak ktoś mi tam zacznie macać, wycinać czy zakładać jakieś obręcze?

Gość adadsasdasadd
Boję się :O Słyszałam, ze takie operacje/zabiegi nie są 100% skuteczne, zostawiają ślady itd. Gdyby nie kwestie estetyczne nawet nie myślałabym o zabiegu (nic mnie nie boli, szczerze mówiąc ich nie czuję). Ale wiem, że trzeba to zrobić. Nie boję się dentysty, nie boję się pobierania krwi, ale to mnie przerasta

Gość adadsasdasadd
Rzuciłam, bo nie chciałam, żeby to zobaczył :O Jestem młodą dziewczyną a tu takie coś...

Gość ikea na swieta
hehehe, ja kilka razy rodzilam i robie regularnie analka a hemoroidow nie mam

Gość adadsasdasadd
Moim marzeniem jest zostac wyruchana analnie do nieprzytomnosci a z tymi dzyndzlami ktore mam to raczej sie nie uda :-O

Gość ehhhhh
za cholere nie ogarne czemu rzuciłaś chłopaka z tego powodu... weź go odzyskaj jeśli da rade usun te hemoroidy i po problemie...

Gość adadsasdasadd
ikea - zazdroszczę (nie anala, tylko nie posiadania tych okropnych żylaków). Ja nabawiłam się ich będąc dzieckiem :O

Gość adadsasdasadd
Staszek, chciałabym, żeby to było prowo :O Z całego serca Póki nie zrobię porządku ze swoją dupą nie mam zamiaru z nikim być... :(

Gość adadsasdasadd
moje hemoroidy są jak ogórki kiszone. ale nie takie duże tylko takie kwaśne :O

Gość adadsasdasadd
Zaczerniłam się (nick losproblemos)

Gość RiverKasia789
Na początek polecam lewatywę mózgu ^^

Gość omnimusza
Od anala nie ma hemoroidow. Nawet lekarz ci to powie. To przez zaparcia, dlugie trzymanie stolca w dupie, i przesiadwyanie na klopie. zła dieta mało błonnika.

Czytałam, że od anala jak najbardziej mogą pojawić się hemoroidy. Ale nie o tym jest ten temat, bo ja nie mam z nim (analem) nic wspólnego

Gość NianiaFrania.aaa
Źle, Źle, Źleeee! Ponieważ bobo było niegrzeczne, będzie siedziało na karnym stołeczku! Ale ja nie chcę na notty stool! Źle, Źle, Źleee!