Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Haneczka22

poczatek ciązy po in vitro

Polecane posty

hej dziewczynki i juz nie długo mamusie zapraszm na forum początek ciązy tu zostawimy swoje troski i możemy sobie wzajemnie pomóc w tych początkowych tygodniach

Gość anetaaaaaa
ooo będziecie rodzić człowieka bez duszy... współczuje wam

hej dziewczyni ja jestem po drugim podejsciu do in vitro i na szczęscie udanej jestem w dziewiatym tygodniu ciąz i jestem strasznie szczęsliwa a zarazem pełna obaw ale to chyba zaleta przyszłych mam

Gość kuki123
gratuluję i życzę dużo zdrówka dla bobasa i mamusi:)

kuki dzienkuje tez zycz dużo zdrówka a jak u ciebie dzidzius w planach w drodze czy juz tulisz do piersi

Gość izia87
do anetaaa Ty jestes jakaś nie mądra przecież to jest normalne dziecko,idz się lecz!

Przecież takim ludziom się nie przetłumaczy. Pisze takie rzeczy bo czerpie przyjemność z tego, że sprawia innym przykrość...

ludzie którzy przesli cała procedure in vitro i im sie udało całkiem inaczej traktuja ciąze i macierzynstwo bo wyczekiwali na malenstwo a taka nie zdazyła majtków zdjąc i w ciąze zaszła to jaki ona moąe mieć szcunek i wogóle zdanie na ten temat gdyby była prawdziwie kochającą matką to by to zrozumiała

Gość j,g,hguhuhyii
przeciwników tej metody jest duzo i sądze że w polsce nieprętko to się zmieni..... Ty chcesz dziecka i koniec, rozrywa cię z chęci posiadania, a nie pomyslisz jakie to dziecko będzie miało zycie? ostatnio był program o takich ludziach na tvnie gdzie niestety ci ludzie są nieakceptowani przez społczeństwo , kościół itp , w moich kręgach też są takie osoby które żałują że ich matki ich urodziły, są samotni, nieakceptowani a co najdziwniejsze kochane przez te matki no ale cuż... ważne że się tylko chce dziecka i nic wiecej się nie liczy....

ale przeciesz dziecko nie bendzie miało napisane na czole in vitro to co drugie dziecko w polsce powino miec na czole napisane wpadka albo przypadek moge o tym głosno mówic i sie tgo nie wstydze ale z dumą powiem mu kiedys jak bardzo go kocham i chciałam go miec że az tyle musiałam przejsc

Hej dziewczynki!!!!! ketekis gratulacje oby nas było coraz tutaj wiencej a perwsze usg to niesamowite uczucie dopiero wtedy człowiek zdaje sobie sprawe że mam skarba pod serduszkiem

Gość Mania_20
Gratulacje dla kobiet które decydują się na in vitro :) jest za in vitro w szkole w tamtym roku kłóciłam sie z księdzę na temat in vitro . Uważam że to cud medycyny .

Dziewczyny trzymam kciuki. Wiem jak ciezko u nas w kraju z tolerancja in vitro. Ja sama mialam naszczescie nieduzy problem z zajsciem. Ale gdyby bylo trzeba stanelabym na glowie by zajsc... Wole sponsorowac in vitro, niz leczenie narkomanow, albo leczenie alkoholikow co sobie watroby poniszczyli.

Dziewczynki jak to jest przy stymulacji do in vitro? Przepisują jakieś tabletki osłonkowe lub coś w tym stylu? Bo zapewne te leki bardzo niekorzystnie wpływają na zdrowie kobiety i tego sie obawiam...

Gość moherowe berety99999999
w Polsce zyje za duzo moherowych beterow!!zal mi tego kraju!!!ten kto jest przeciwko in vitro jest ograniczony... Polska jest zacofana:ohehe! Trzymam za Was kciuki kochane! i duzo zdrowka:D

Gość Ewuska1
Astoria ja nie mialam przepisanych zadnych oslonkowych tabletek.Jestem w czasie stymulacji.W piatek mam ostatni zastrzyk:)

Gość hohoooooo
a ja uważam ze jak kobieta nie może dać dziecka to jest niewartościową kobietą!.... prawdziwa kobieta w naturalny sposób daje nowe zyce bez jakiś sztucznej ingerencji medycznej..... w sposób naturalny daje początek życiu a nie życiu które jest sztucznie wymuszone...

Gość nie kumam...
ale o co chodzi z ta nieakceptacja ludzi urodzonych z in vitro? przeciez nie jest nigdzie napisane, ze sa z in vitro? poza tym co oczy im sie swieca??? hahaha glupie moherki. syty glodnego nie zrozumie...

Malawronka nie robilam laparo stwoerdzilismy z m ze to strata czasu i pieniedzy a i procent powodzenia zdecydowanie za maly. Po za tym uczucie po hsg juz mi wystarczylo i nie chcialam wiecej cierpiec

Astoria wiem że cała stymulacja zle wpływa na organizm ale nie jest tak żle jak już zobaczysz wynik pozytywny na tescie czego ci z całego serca życze to powiesz warto było!!!!!!!! EWUSKA trzymam kciuki napisz kiedy transer DZIENKUJEMY DZIEWCZYNĄ KTÓRE NAS ROZUMIĄ JEDNAK SĄ PRZWDZIWI LUDZIE OBY BYŁO ICH WIĘCEJ!!!!!!!!

AILONA dziękuję - też mam taką nadzieję. Co do opinii "innych" ludzi - czy na prawdę Was dziewczyny ona interesuje? Bo mi lata koło nie powiem czego. Tylko śmiać się mi chce z ludzkiego zacofania i głupoty. Już chciałabym być na tym etapie co Wy! Nie mogę doczekać się już mojej wizyty w grudniu. Dziewczyny, a w jakich klinikach robicie in vitro? Ja w Provicie w Katowicach...

Witajcie Kochane Strasznie się cieszę, że mogę dołączyć do Waszego wspaniałego grona :) Ja jestem po drugim ICSI i na szczęście udanym, w środę jadę na usg i nie mogę się już doczekać. Jestem cieksawa ile kruszynek ze mną zostało i czy usłyszę już sreducho, ale to może za wcześnie....?

Ulinka witamy w gronie!!!!!! wiem wiem jak sie nie mozna dotczekac usg a serduszko to tak około 6 tygodnia ale pamietaj że już musisz sobie dodac dwa tygodnie dzień ostatniej miesiączki ale masz już kruszynke pod serduszkiem to jest teraz ważne

Gość brawobrawo12
dziewczyny jestem za wami i za in vitro!!nie sluchajcie glupich komentarzy, bo to sa ludzie bez serca!! ja sama jestem w ciazy juz w 8mym miesiacu droga naturalna i szczerze mowie, ze jezeli bym nie mogla zajsc w ciaze tez bym zdecydowala sie na in vitro. dziewczyny popieram was w pelni i zycze wam zeby wszystko ulozylo sie po waszej mysli i zebyscie niedlugo mogly wasze piekne pociechy wziasc na rece!!!pozdrawiam