Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julka8349

bardzo proszę o pomoc:((((

Polecane posty

Witam, jakiś czas temu mialam wypadek rowerowy w którym rozcięłam sobie górną wargę. Lekarze mi ją zszyli ale brzydko mi się zrosła tworząc takie zgrubienie, które nie elegancko wygląda. Ile mógłby kosztować zabieg wycięcia tego nadmiaru tkanki? Myślę ze nie powinno to być zbyt drogie bo nie wiele jest przy tym pracy ale chodzi mi o przybliżone ceny. A właśnie, do kogo mam się zgłosić? i ma to zaliczać jako zabieg? dzięki za wszystkie odpowiedzi :):)

Gość noele*
Ale to nie jest nadmierna tkanka, tylko blizna i obawiam się , że wycięcie tego będzie jeszcze gorzej wyglądać i nie wiem czy to jest bezpieczne... może lepszy botox ust?

Gość gdyby babcia miała wąsy
Botox na pół roku może i zmiejszy ten ślad, a co potem? Znowu? I znowu? Bezsens. Julka dobrze kombinuje. Możesz spróbować u zwykłego chirurga - mi się udało trafić kiedyć na takiego i nie miał problemu z niczym, wyciął prawie od ręki i za frico bo to w sp zozie było. A u plastyka, to za samo popatrzenie na to zapłacisz. Oni się cenią za- cholera wie- co? I bynajmniej o ilość pracy tu nie chodzi.

Gość noele*
no u plastyka na pewno wydałabyś majątek. Usta , to delikatna sprawa. Nie wiem czy zwykły Chirurg może dokonać takiego zabiegu- wątpie... On już się zajął Twoimi ustami jak miałaś wypadek.. kazde nacięcie, wycięcie itp grozi kolejną blizną i faudką.. Jak wytnie Ci to co masz teraz , to też będzie musiał jakoś zeszyć wargę . Skontaktuj się z jakimś specjalistą, popytaj u dobrej kosmetyczki- może jest na to jakaś rada:)

Gość noele*
dieta- tak dokładnie- też wydaje mi się , że są na to naturalne sposoby.. może lekkie peelingi na ustach lub odpowiednio dobrany makijaż ;) Powodzonka