Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwie sie soba!

ciąza? czy coś innego?

Polecane posty

Gość martwie sie soba!

Cześć Wszytskim, mam 18 lat. Normlanie okres mam co 33 dni dzisiaj 36 dc a okresu nadal nie ma. Wczoraj wieczorem poleciało ze mnie kilka kropel brazowego śluzu, dosłownie kilka, lecz później dalej nic...Stosunku z chłopakiem nie miałam, raz wszedł na dosłownie 3 wejscia i nic więcej. Czy któraś miała taka sytuacje? Co to może być? Dodam że dwa cykle temu również miałam takie dziwne jakby plamienie przed okresem...

Gość martwię sie soba
wiem dziewczyny wiem, kupiłam test ale zrobie go dopiero rano tak jak jest napisane na ulotce, a zrozum że się martwie...

Gość co chcesz wiedziec
haaa haaaa nie uprawiałaś seksu ale tylko 3 razy wszedł......najlepszy żart jaki słyszałam skoro uważasz że seksu nie było to po co pytasz o ciążę lepiej idź po tabletki bo następnym razem z tego nie-seksu będzie bobas nie napiszę byś kupiła prezerwatywy bo pewnie założylibyście ją na sam finał albo źle skoro masz plamienie to pewnie oznaka zbliżającego się okresu, masz więcej szczęścia niż rozumu ale nie licz że tak będzie zawsze więc: ZACZNIJ SIĘ ZABEZPIECZAĆ

rozumiem, że się martwisz i teoretycznie masz prawo, bo teoretycznie jakiś ułamek procenta szansy na ciążę jest.. ale na przyszłość niech jak to określiłaś nie wkłada Ci ani razu, jak nie bierzesz tabletek.. chyba, ze dopuszczacie myśl o maluchu

Gość kurde blllade
nie dopuszczam myśli malucha. i wiem, muszę iść po tabletki tylko boje się powiedzieć o tym mamie :(