Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wefnerkwjgfrertftefdfdfd

Orange na abonament za 35 zł pakiet 600 sms do orange!!!

Polecane posty

znacie może treść i numer pod jaki trzeba wyslać sms zeby miec 600sms za darmo do wykorzystania w orange ?plz o odp.

Sama mam na abonament zamknięty, właśnie za 35zł. Jestem niesamowicie wkurzona, bo dostępny jest w tej ofercie jedynie pakiet 1000 smsów za 10zł i to jedynie wtedy, kiedy do tych 35zł dopłaci się 10 zł za pakiet :o Chociaż zapewniano mnie na początku, że " na pewno znajdzie się jakiś pakiet " Tak, kurwa :o Na szczęście męczę się jeszcze tylko do lipca :P

No Kamila już nie narzekaj :) ja też tak mam jeszcze przez miesiąc, choć mi akurat wystarcza zazwyczaj 400smsów, które mam za darmo :) od 19.grudnia zmieniam na inna taryfę i tam jest tylko 80smsów w prezencie, ale za to minut aż za dużo :P

Gość jak sie chce mieć
"prestiżową" sieć to trzeba dużo płacić :classic_cool:

No nie powiedziałbym, że dużo. Płacąc 35zł mam obecnie : -darmowy numer (1000minut bodaj /200sms) -360minut w weekendy do orange i na stacjonarne -400 sms do orange -kapitał złotówek (czyt.115zł na koncie głównym co miesiąc), a że trzeba kupić pakiet sms... Wszędzie trzeba jak komuś nie wystarcza

mix..................

No obecnie mix, a od grudnia nie wiem która :P (ta od gadania, chyba delfin:)) to za 39zł -2400minut do dwóch numerów w orange/stacjonarnych -darmowe popołudnia (16.00-8.00) i weekendy orange/stacjonarne -100minut do wszystkich sieci -80sms do wszystkich sieci no i te 39zł do tego. Wg mnie orange ma najlepsze oferty i koniec kropka

Ale za to telefony mają bardzo drogie:o Szczególnie te lepsze:o

A co do pytania, to w mixie nie możesz ot tak kupić pakietu. Jeśli chcesz pakiet to dopiero od przyszłego cyklu rozliczeniowego. Jest *100*# więc po co jakieś smsy wysyłać

No ja biorę bez telefonu, dlatego krótsze umowy mam no i zawsze jakiś prezent więcej

Jeśli chodzi o taryfy zwierzęce, to poza tymi pakietami podstawowymi mają się jeszcze pojawić bonusowe minuty (w ramach promocji świątecznej) więc może warto uzbroić się w cierpliwość