Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytankooo

pierwsze spotkanie , pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość mam takie pytankooo

poradzcie mi dziewczyny, spotykam sie pierwszy raz z dziewczyną w ten weekend, przyjezdza do mnie z innego miasta,zalezy mi na niej ,myslicie ze powinienem przywitac ja kwiatkiem? co w takiej sytuacji jest najabrdziej odpowiednie? co sprawiloby wam przyjemnosc? dzieki z gory za pomoc ;)

Gość quinny westilkia
mi jak bys zrobil mi mineteke.

Gość Lag
Witam. Odpowiedź uzyskasz na forum lagata.pl. Zachęcam do rejestracji i pisania postów - na forum istnieje duża swoboda wypowiedzi i można wypowiedzieć się na wiele tematów. Adres naszego forum: http://www.lagata.pl/ Zmiana wyglądu forum - lewy dolny róg strony i pasek z alternatywnymi skinami. Pozdrawiam.

Gość klklklkl
a ja może w przyszłym tygodniu będę maiła pierwsze spotkanie owszem kwiatek zrobiłby wrazenie:)

Gość mam takie pytankooo
do mnie idziemy

najwyzej jej wezmie i potem wezmie i wywali tego kwiata chociaz w sumie dobry pomysl zeby na koncu kupic bo wtedy ona sobie pomysli, ze tak mu sie podoba, ze mimo ze nie kupuje kwiatów to sie nie mogl powtrzymac, zeby jej nie kupil, tak zasluzyla

Gość sasssssss
jeśli idziecie do Ciebie, to kwiat bedzie OK. a jesli po miescie bedzecie chodzic, to nie. ale spotkacie sie 1x w życiu??