Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Co myślicie o Stalingradzie?

Polecane posty

Hmmm, wiesz to nie są miłe rzeczy ... Miałaś mi coś zdradzić. Nawet nie napiszesz co u ciebie.

niestety w necie sa tylko skróty. ja oglądałam cały program, rozwalił mnie. jak nadal nie odpalisz, to wpisz w google "nie wstydze sie swojej twarzy rozmowy w toku" i obejrzyj czesc 1 i 2. nie ma u mnie zadnych zmian tak w gruncie rzeczy. ja po prostu... znam zycie juz troche :P i potrafie robic z wiedzy uzytek. niestety wstaje o 6:30 takze dzis równiez nie moge pogadac, ale mysle ze pod koniec tygodnia moze zawitam na kafe na dłuzej ;)

nie sa miłe? no nie sa ;) ale jak oceniasz swój problem w skali 1-10 w porównaniu do tych dziewczyn? rozumiem cie, bo mam cere naczynkowa (bardzo) i znam ten bol jak cos sie nagle pojawia na twarzy... ale po obejrzeniu tego programu przez tydzien nie miałam zadnych problemów, a moja cera jest wg mnie przecudowna ;)

dam ci w mailu który własnie pisze linka do swojego fejsa. oczywiscie ufam ci, ze link do mojego profilu sie nie pojawi kiedys na kafe ;) :P ufam bezgranicznie. zobaczysz sobie moje zdjecia, sa tam chyba 4 profilowe dostepne dla nieznajomych. ja cie nie zobacze, bo facebook to nie nk i nie ma takiej opcji.

Rozumiem. Ciekawy jestem jak wyglądasz. Hmmm jak mi się spodobasz, to zapytam wprost - Po co tutaj tracisz czas?

wysłałam. dla zainteresowanych, przygladajacych sie topikowi czy cokolwiek: stalingrad nie posiada tradziku. moze i ma pojedyncze pryszcze, ale tradziku, tak jak ja go rozumiem, to nie zauwazyłam :P :classic_cool:

Bo mam zły aparat ... zdjęcia robione nocą ... tak byś zobaczyła co nieco. A tak wogóle, nie wiem po co tutaj siedzisz ... taka super babka i siedzi na forum dla nieudaczników.

bo to jest kwestia tego jak ktoś siebie widzi. sa ludzie co mają 3 krostki na krzyż i kompleksy i tacy co wyglądają jak gra połącz kropki i sa duszą towarzystwa i zero z tego powodu kompleksów.