Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Co myślicie o Stalingradzie?

Polecane posty

Nie wiem, jak mogłaś kiedykolwiek kompleksy. To do mnie nie dociera (haha chociaż jesteś blondynką) ... Masz tatę-wojskowego. Bo nazwisko z wojskiem mi się kojarzy.

jasne, zły aparat :D po co sie upierasz? szczerze mowie, ze jak na moj gust, to twoje pozostałosci po niegdysiejszym tradziku sa praktycznie niewidoczne. myslałam ze wybuchne smiechem jak to zobaczyłam, bo spodziewałam sie masakry, a tu zwyczajna podmeczona troche cera. kilka wizyt u kosmetyczki i powinno byc ok. co do mnie to siedze tu, bo tak mi lepiej :P zreszta nie jestem zdania, ze jest to forum dla nieudaczników.

dobrze ci sie kojarzy, bo w czasie 2 wojny swiatowej był dosc znany generał o takim nazwisku ;) a kompleksy mam nadal. i jestem zywym dowodem na to (ty równiez), ze kompelksy potrafia byc nieuzasadnione, a mimo to zniszczyc niezły kawałek zycia.

Nie wiem, jakie możesz mieć kompleksy. Naprawdę nie wiem ... Pisałaś, że jesteś wysoka. Mogłaś iść do Top Model.

dziekuja za to tap madl, ale mi sie nie spieszy :P musiałabym ci opowiedziec spory kawałek swojego zycia, zeby to jakos uzasadnic. to juz nie dzis, bo zostały mi chyba z 3h snu. napisze jeszcze tylko ze nie dlaej jak w tym tygodniu zdarzyło mi sie 2 razy nie wyjsc na impreze z rozpaczy nad swoim jestestwem. wiem ze jest to nieuzasadnione. ot, siła psychiki i zanizonej samooceny. kazdemu moze sie zdarzyc, nawet tap madl ;) ty rowniez nie masz powodów do zmartwien. tzn moze masz, ale nie jest to tradzik. idz do psychologa, mowie ci. a dlaczego, to moge uzasadnic nastepnym razem jak sie tu pojawie na dłuzej.

aha. no i nadal ci ufam, ze nie zobacze któregos dnia swoich zdjec na kafe :P a jesli zobacze, to bede wiedziała ze to ty, bo wczesniej nigdy nikomu ich nie pokazywałam ;) Tym razem to znowu ja/ -> swieta racja :)

1. Obiecałem coś tobie. 2. Masz na mnie haka. 3. Nie masz się czego wstydzić (w przeciwieństwie ode mnie).

Gość 1234567890978765432
Myślimy, że osoby promujące system i mitologię sowiecką powinny wylądować na drzewach obok komuchów i postkomuchów :O 🖐️

widze, ze nie dasz sobie wyperswadowac swojego pseudoproblemu :o no coz, za kilka lat obudzisz sie tak jak ja niedawno, i zaczniesz sie dziwic po cos zmarnował tyle czasu na zamartwianie sie. cos jeszcze. jak myslisz, dlaczego moje zdjecia sa czarno-białe? odpowiadam: bo mam cere naczynkowa, tzn czerwone policzki, nos, pekaja mi naczynka. na razie jest ok... ale wkreciłam sobie to tak strasznie, ze robie sobie cz-b foty, zeby tych policzków nie było widac. ty masz cos podobnego. mały problem i mysli skupione wokół tego. zegnam sie na dzis, bo o 8 bede wygladac potwornie :o 🖐️

1) Stalingrad to Stalin, tylko dawna nazwa miasta Wołgograd, gdzie toczyła się bardzo krwawa bitwa. Jednak przeszła do historii nazwa Stalingrad, dlatego jej używam. 2) Mam podobne zdanie na temat komunistów i postkomunistów jak ty, może nieco lepsze niż ty. 3) Jestem wrogiem aborcji - dla lewaka jestem grzesznikiem! 4) Stalingrad to propagowanie komunizmu? 5) Byłem zwolennikiem Marszu Niepodległości, zwalczanego przez lewych. Swoje przekonania polityczno-światopoglądowe na tym forum to w zasadzie punt 3) ciągle ujawnia, a punkt 5) pojawił się przed 11 listopada. Więc jeśli to było skierowane do mnie ... to wypraszam sobie!

Jestem wrogiem aborcji - prawo polskie określiło normalną ustawę, nie przeginającą ani w prawo, ani w lewo. Dla mnie kobieta dokonująca aborcji na zdrowym płodzie (nie liczę gwałtu), czyli nie ma względów medycznych i kryminalnych, jest morderczynią, a ginekolog rzeźnikiem.

Wiesz ... na zdrowy rozum powinni. Ale nie mówimy o obronie Petersburga czy Piotrogrodu, tylko Leningradu. Podobnie z Wołgogradem - bitwa już jest stalingradzka. Pretensje do historyków proszę!

Gość do jakich historyków
? Ocipiałeś? Było jak było a ty się niezdrowo fascynujesz. Przecież bzdury o stalingradzie siedzą u ludzi bo to jest typowe komunistyczne kłamstwo. Efekt propagandy. Stalin się w grobie smieje, że jego mitologizacja go przeżyła

Nie fascynuj się bitwą stalingradzką, po prostu przerażają mnie walki o te miasto, ilu ludzi musiało zginąć za brunatnego i czerwonego dyktatora.

Gość Co myślicie o Stalingradzie?
Że marnie skończy jeżeli nie zostawi kafeterii, żałosny typ.

Gość iiiiiiiiii ?
co ?

Gość mnie tam stalingrad
wzrusza:)

Gość Stalingrad to zajebisty film!
polecam!