Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiewiórcze oczka

Czy ktoś musi iść do pracy godzinę na nogach?bo ja tak i już mnie...

Polecane posty

Gość wiewiórcze oczka

to wnerwia :/ zebym przynajmniej mialam pewnosc ze po miesiacu chodzenia schudne z 4 kg! :/

Gość Prawy Sierpowy
Jak ktos mieszka na zadupiu, to tak ma :)

Gość ja jezdze rowerem prawie
godzine do pracy. Nie schudlam ani kg :P

Gość wiewiórcze oczka
Tez jezdze na rowerze ale po zaspach sniegowych sie jezdzic nie da! :/

Gość wiewiórcze oczka
bo nie umiem chodzić na rękach

Gość ja jezdze rowerem prawie
Da sie jezdzic po zaspach tez ;) Pewnie, ze czasem trzeba sie wygrzebac z takiej zaspy i zlezc z roweru ale nie mow ze sie nie da jezdzic ;) Ja daje rade ;)

Gość hjh767
na rowerze spakla sie malo kalorii..godzine do pracy na nogach na pewno schudniesz

ja mam do pracy 50 km wczoraj wysiadłam na rogatkach miasta (korek za tirami) i szłam do domu w tym sniegu lekko ponad 2 godziny zmachałam się, jakbym w górach co najmniej była :)

Gość wiewiórcze oczka
No, ale co robić podczas takiego ponadgodzinnego chodzenia? jedynie sluchac muzyki.

Gość hjh767
przy takiej temperaturze ( -10 C ) lepiej jechac do pracy autobusem albo samochodem ., JEst za zimno na piesze wycieczki .. Na pieszo to tylko gdy temperatura wynosi przynajmniej + 5 C

Gość wiewiórcze oczka
NIe mam samochodu, a autobusy tutaj nie jezdza.

ty z poludnia Polski jestes?tylko oni tak dziwnie mowia.,,musialam isc na nogach,,ale to zasadniczo dziwni ludzie sa.prawidlowo powinno sie mowic,,czy ktos musi isc do pracy NA PIESZO,,

Gość wiewiórcze oczka
chyba pieszo, po prostu ;) wlasnie czytalam artykul gdzie pisano, ze20 min w bezruchu na mrozie i koniec! ale jak ide...to przeciez co innego.

Gość wiewiórcze oczka
15 min- spoko, ale ja ide godzine i okolo 10 min w jedna strone. Codziennie marnuje około 2 i pół godziny, a tygodniowo 12 i pol godziny. marnuje 12 godzin mojego zycia!

Gość wiewiórcze oczka
ale przynajmniej spalam ok 650 kal dziennie co mi daje ok 3200 kal tygodniowo.

Gość wiewiórcze oczka
pewnie ze dam ;) w zeszlym roku mialam tak ze tam jechalam autobusem a z powrotem na nogach, a teraz autobus nie jezdzi. doszukuje sie plusow tzn oszczedzam na bilet ok 15 zl tygodniowo + spalam kalorie- mam nadzieje ze za miesiac bedzie efekt ;) o ile nie zamarzne po drodze ;)

Gość Iza87
Pochodzisz troche, ale sie dorobisz autka jakiegos pewnie niedlugo. Kup sobie cos malego na raty albo sprowac z zagranicy i bedziesz mogla jezdzic. Jejciu, ja to pamietam jak bylam uziemiona jak nie mialam prawka. Na zakupy szlam piechota, ale musialam wracac taksówka, bo z tobolami bym sie nie dotachala do domu. Teraz mam autko (mala fiescinke) i sobie wszedzie jezdze i jest ok. A na spacery i tak chodzic musze, bo mam psa. NIe wyobrazam sobie zycia bez samochodu teraz.

Gość wiewiórcze oczka
nieee...ja mam prawko ;) , po prostu nie mam auta- i w sumie nie oplaca mi sie nic kombinowac teraz bo koncem stycznia chce stad wyjechac, wiec zostalo mi ok półtora miesiaca.