Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różaaaaa

metody na obrażalskiego faceta

Polecane posty

nie mogę jak piszę to mam zajęte ręce:P

To najpierw zrób, wypowiedz kwestię i napisz, że tak zrobiłaś. :D

Gość jak widac.
juz dyzurne dwa czyraki sa

choćbym chciała to jest jeden problem nie mam serca:P

Po tym jak mataczysz i kluczysz, wnoszę, że o seks chodzi. :D

nie moja wina, że znasz tylko jeden rodzaj przyjemności :P

Pewnie, że nie Twoja. :D I nie patrzyłabym na to w kategoriach "winy". Tej drugiej skrzynki też otworzyć nie mogę. 😭 Spisek jakiś czy co.

Gość obitobi
I jeszcze, żeby było przyjemnie, to można szarlotkę jeść. :D

Gość obitobi
Nie martw się. :D Kiedyś się otworzy. ;)

Wczoraj odkryłam lody śmietankowe z gorącą czekoladą i wiśniami. :) Boskie były. Nie wiem czy szarlotki nie przebijają. 😍

Różaaaaa Regres - zmienie się na kobiete bez własnego zdania" jak ty nic marny puchu nie rozumiesz :)

Gość Różaaaaa
Regres - Nie ważne, że ja nic nie rozumiem, najważniejsze, ze Ty rozumiesz wszystko.

kto ci każe nie miec własnego zdania ? Ja pisałem o twojej uszczypliwosci wyniesionej z chaty ... Miej swoje zdanie , ale nie być jedzą a co gorsze zołzą nie być uszczypliwa i złośliwa ... Wtedy nie bedziesz zadawała głupich pytań odnosnie swojego faceta ? Czy to ci tak trudno zrozumiec ?

Z opisu Autorki wynika, że jej chłopiec ma poażany problem.

Gość Różaaaaa
Regres - Zaczynam uważać, że dyskusja z Tobą nabiera bezprzedmiotowości. Być może nie jestem obiektywna ale uważam, że nie bywam złośliwa do tego stopnia, żebym obrażała "kogoś majestat" do tego stopnia, że ktoś strzela focha na poł wieczoru całą noc i troche ranka. Jeżeli masz zgoła odmienne zdanie na mój temat to ciężko podjąć z Tobą dialog bo uważam, że nie wysuniesz żadnych realnych argumentów przemawiających za tym, że jestem jędzą. A nawet jeśli jestem to w żaden sposób tego nie udowodnisz. Wiec o czym tu rozmawiać?

regres jest ze swoją narzeczoną jeszcze na etapie udawania, że ona zołzą nie jest:) wszystko przed nim w sumie to piękne:) tak się łudzić :P

Gość lula87
Regres, jesteś beznadziejny/a :) czepiasz się, byle się czepiać.

zaryzykuj i zmień postawy o których pisałem .... daje 1000 zł że facet wiecej Focha nie strzeli

I oczywiście to nieprawda, że wszystkie kobiety wysysają zołzowatość z mleka matki.

fakt:) niektóre są takie i bez matczynego mleka :P

ikus mylisz sie :) I ona jak każda kobieta strzela fochy ... ale na szczescie stawiam ja szybko do pionu i za jakis czas normalnieje ;)

Nie wszystkie kobiety są zołzami. Albo inaczej - tylko niektóre są. :D

regres ja się nigdy nie mylę:) zobaczymy jak ją będziesz stawiał do pionu za parę lat:P

Być może nie jestem obiektywna ale uważam, że nie bywam złośliwa do tego stopnia, żebym obrażała "kogoś majestat" do tego stopnia, że ktoś strzela focha na poł wieczoru całą noc i troche ranka." no własnie :) Ty tak myślisz,nie on FACET !!! I to cie dziwi :)

Gość Różaaaaa
Ja chyba mam problemy z czytaniem ze zrozumiem.. Gdzieś Ty 'Regres' ujrzał, tą moją jędzowatość?

Gość aha i achh
Do Róży, odpowiadam na pytanie. Nie da sie zmienić takiego faceta. Mozesz tylko zmienić siebie. Czyli, nie reagować, olać, nie wyciagac pierwsza ręki do zgody, zwłaszcza, ze przeważnie nawet chyba nie wiesz co zawiniłas. Olej, nie przepraszaj, nie odzywaj się. Zatnij się. Nie odpuszczaj. Będzie koło ciebie skakac na 2 łapkach. Albo sobe pójdize. Z mojej perspektywy patrząc, to drugie wyjscie 100 razy lepsze. :D Nie spędzaj życia z upierdliwym idiotą. Dużo starsza koleżanka ci to mówi i wie, co mówi.

Regresie. Ty ją do pionu stawiasz?" brum nie łap za słówka ;) zobaczymy jak ją będziesz stawiał do pionu za parę lat" idąc tokiem myslenia brum zapytam co ona zrobi żeby mnie postawic do pionu :P ? a poważnie to co masz na myśli ?