Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość COZROBIC????:

Potrzebuje rady , poznalam faceta - nie moge sie od niego uwlonic :(

Polecane posty

Gość COZROBIC????:

Poznany w internecie , na poczatku myslalam ze bedzie ok , w razie czego moglismy zostac przyjaciolmi.. ale od niedawna zaczal sie dziwnie zachowywac , ciagle rozmawia ze mna o śmierci , cytuje fragmenty filozofów , skomentowal jakis czas temu moja fryzure - przefarbowalam sie na blond i zmienilam troche wyglad - '' jestesmy tylko ziarenkiem piasu w machinie czasu , nic po nas nie zostanie , jestesmy a jutro moze nas nie byc , po co agresja ? nie zrozumiem tego ,po co krzywdzic drugiego czlowieka'' , i tak bylo ciagle ,telefony i smsy w nocy '' po co ja sie tobie narzucam , jestes piekna osoba a ja? nie mam u ciebie szans '' i tak dalej ... :O szczerze mowiac mam go dosc , probowalam zerwac te znajomosc ,ale nie wiem jak ... powiedzialam wprost nie spotykajmy sie ,a on ciagle pisze i dzwoni... zmienic numer telefonu? troche przesada jak dla mnie, i obawiam sie ze cos sobie zrobi a nie potrafie powiedziec komus prosto w twarz ''odwal sie'' :/

Gość no ale przypał ci się trafił
:O:D wiesz żarty żartami ale strach jest:) zmień telefon,pousuwaj konta,zniknij,chyba adresu mu nie podałaś ?

Gość COZROBIC????:
zna tylko dzielnice i okolice w ktorej mieszkam , adresu nie podalam. na poczatku byl sympatyczny ,swietnie nam sie rozmawialo ,a potem nagle takie cos :O mam nauczke zeby nie spotykac sie z facetami z sympatii ,sami psychole :O numer moge zmienic ,ale szkoda mi pieniedzy -abonament :O

olej go. nie odpisuj , nie odbieraj telefonow , gdy dasz mu sygnal zacznie znow to samo :)

Gość obitobi
Zablokuj jego numer.

Gość Kivi kivi
ignoruj go, nie odbieraj telefonu, nie pisz, nie gadaj z nim. w koncu si eznudzi

nie zrozumiem tego ,po co krzywdzic drugiego czlowieka'' , i tak bylo ciagle ,telefony i smsy w nocy '' po co ja sie tobie narzucam , jestes piekna osoba a ja? nie mam u ciebie szans '' i tak dalej ." to był Darker,Looooser czy Cream ?

Gość ale wy jesteście tak z kolegów
się wyśmiewać:P