Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upieczona.;

Jak zostać ŁADNĄ KOBIETĄ

Polecane posty

Gość upieczona.;

Mam 21 lat. Chciałabym być ładna. Żeby czasem poczuć że komuś mogę się podobać żeby mężczyźni się za mną oglądali. Żebym wreszcie poczuła co to znaczy być atrakcyjną. Muszę przyznać że zaniedbałam się. I poprostu jestem szarą myszką obok której faceci przechodzą z obojętnością ..Z tąd nie mam żadnego faceta i nikt koło mnie się nie kręci. Nie mam w czym wybierać Chciałabym przejść przemianę Zacząć dbać o siebie Na nogach zrobił mi cellulit Nie mam nadwagi ale mam gruby brzuch nogi.. Chciałabym zapuścić włosy zmienić kolor chciałabym skorektować nos jest bardzo krzywy co też szpeci mnie zapisać się na siłownie zacząć ćwiczyć biegać zacząć częściej wychodzić no i znaleźć sobie faceta To wszystko mam w planach muszę tylko podjąć pracę aby zrealizować swe cele i nie być takim popychadłem dla facetów Przyłączy się ktoś do mnie?

Gość Jakajakajaka
Hej moze chcesz z kimśo tym pogadać? Ja doradzałam wielu osobom jeśłi chodzi o zmiany :) (I nie chodzi tu o jakies plastyczne zabiegi ale o dbanie o siebie). Pozdrawiam.

Gość upieczona.;
Będzie mi bardzo miło!!!

Gość Jakajakajaka
Spoko. Możesz podać jakiś kontakt do siebie to odezwę się i coś poradzimy ;)

Zamiast marzyć - zacznij realizację zamierzeń...no może bez tej operacji nosa. Jedno możesz zrobić bardzo szybko i bez wkładu finansowego - uśmiechnij się. Uśmiech ma bardzo duży wpływ na atrakcyjność kobiety w oczach mężczyzny.

Gość ja też potrzebuję zmiany
Po pierwsze bardzo chciałabym przytyć. Ważę 45 kg przy 158 wzrostu. Po drugie, z powodu choroby (no i zapewne złego odżywiania się) mam duży, wystający brzuch, który źle wygląda na tle mojej drobnej figury. To nie jest tłuszcz, tylko po prostu to wszystko co tam jest w środku jest wydęte. Nawet lekarz był 'zaskoczony', mógł w niego pukać i wszystko było słychać. Poza tym chcę się trochę opalić, w tym celu będę używać samoopolacza. Ostatnia rzecz, ale to dopiero za pół roku, bo niedawno zdjęłam aparat na zęby - wybielanie i "dosztukowanie" dwójek, żeby wszystko było równe jak od linijki. Włosy mam długie, własny kolor, nie chcę farbować.

Aha, zapomniałam dodać o wydaniu pieniędzy na garderobę :D

Gość alusnsja
oj ja tez musze,dlatego wzielam sie za Siebie i pierwsze kroki to odchudzanie..mam mala nadwage,powiem Ci ze chociaz mam cialo to mezczyzni ze mnie nie rezygnuja,tylko chce jakos wygladac wiec zaczynam od masy,nie chce niszczyc za mlodu sobie wlosy ale jakies fantazyjne ciecie

Gość Jakajakajaka
ja też potrzebuję zmiany Nie używaj samoopalacza! Co najwyżej balsamu lekko brąującego, bo jeśli masz jasną skórę to nie ma bata wyjdą Ci plamy.

Przez kilka miesięcy używałam samoopalacza Rossmanowego i wszystko było ok :) Potem przestałam, bo mi się nie chciało a teraz nie widzę go na półkach

Gość alusnsja
wczesniej wazylam 55 kg wiec jakbym schudla miala bym sie w co zmiescic..a pieniadze na garderobe znajda sie na pewno.

Ja chciałabym ważyć przynajmniej 50 kg :) Ile masz wzrostu autorko?

Gość upieczona.;
tylko że jak ja się umiechnę to robi mi się nos szkaradny nie da się nic zrobić żadnym makijażem jest krzywy bardzo widoczny z profilu jak i z przodu ja też zamierzam dodać trochę koloru mojej skórze żadnej pomarańczowej tandety tylko żeby skóra wyglądała zdrowo solarium nie wchodzi w grę

Gość Jakajakajaka
ja też potrzebuję zmiany To ty strasznie szczuplutka jesteś. Ja przy wroście 160 waże ok 56-57 kg.

Gość upieczona.;
Ja ważę 62 kg pasowało by mi zrzucić jakieś 7-8 kg:)

No jestem, jestem. 50 kg mi wystarczy, maksymalnie 52. Więcej nie chcę

Gość Jakajakajaka
Upieczona kształt nosa można zmienić odcieniami podkładu, pudrem i brązerem. Można go zwężyć, poszerzyć, zmniejszyć widocznosć "garba" na nosie, skrócić czubek nosa itd :)

Gość upieczona.;
Tylko ja kompletnie nie znam się na takich makijażowych sztuczkach mam taki mysie włosy rzadkie krótkie

Gość Jakajakajaka
No to albo pokaż się, albo odezwij meandme09@wp.pl jeśłi chcesz się poradzić (bo wiem, że na forum zazwyczaj jest pełno nieżyczliwych osób).

Gość alusnsja
uzywalam samoopolacza i te plamy byly koszmarne,wydaje mi sie jak pojdziesz ze 2 razy na solarium nic Ci sie nie stanie

Gość alusnsja
ale nie chodzi o sylwestra,bo to raczej malo istotna data,tylko tak dla Siebie.zeby miec satyskfakcje..

Gość Jakajakajaka
"uzywalam samoopolacza i te plamy byly koszmarne" Jeśli myśl o pięknej opaleniźnie burzą te plamy a do solarium nie uśmiecha się chodzić (ja np. nie lubię solarki) to zawsze pozostaje opalanie natryskowe .

małymi kroczkami można i trochę schudnąć ćwicząc dobra dieta, kupić ładny ciuch poradzić się kogoś jak ładnie się pomalować i głowa do góry no i biusty też :)

Gość alusnsja
uzywam diete dukana wiec na razie male kroczki sa choc powiem ze czuje sie fizycznie slabo

Gość alusnsja
nie lubie sie malowac robie to na specjalne okazje nie widze sensu szpecenia sie kredkami i cieniami na codzien.grunt to naturalnosc

Myślę, że do tego trzeba znaleźć i zaakcentować swoje zalety oraz ukryć mankamenty ;) makijaż jak i dobór odpowiedniej kolorystyki i fasonu ubrań znacznie w tym wypadku pomoże :) Co do osiągnięcia właściwej wagi, trzeba przede wszystkim określić swój poziom zapotrzebowania energetycznego jaki przypada na dobę ;) Dla każdego jest on inny i zależy od wielu czynników. Chętnie pomogę zainteresowanym :)