Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upieczona.;

Jak zostać ŁADNĄ KOBIETĄ

Polecane posty

Gość Jakajakajaka
Dieta ok, ale też ćwiczenia, bo chyba nikt nie chce mieć obwisłego flaka zamiast brzucha.

Ja kiedyś kompletnie nie miałam gustu.. jak sobie przypomnę w co sie ubierałam jeszcze ze 2 lata temu.. o matko :classic_cool: Wszystko się da dziewczyny :) Kiedyś nie używałam kredki do oczu.. teraz uważam,że zupełnie zmienia spojrzenie :) nie mylić z całymi czarnymi ślepiami nastolatek :O Co do wagi.. oj ja to przechodziłam już trochę.. kiedyś miałam 52 kg. Później przez tabletki w dwa miesiące dobiłam do 60 :O czułam się koszmarnie. Mam 160 cm wzrostu. Rok temu wpadłam w manię odchudzania,w efekcie czego miałam jeszcze ostatnio 44.5kg. Teraz mam 46.5. Ale dziewczyny! nie mylcie wagi z wymiarami! To dwie różne rzeczy. Przyjmijmy,że są dwie dziewczyny o wzroście 160cm. Jedna ma 45 kg druga 50. A wcale nie jest powiedziane,że ta która ma 50 jest grubsza! Nie patrzcie na wagę tylko wymiary. Ile macie w biodrach, w udzie, w talii.. no i w biuście. Ja przytyłam z 44.5 do 46.5 i mam w biodrach prawie 4 cm więcej! A to głupie 2 kg. Niestety przy takim wzroście to wszystko gdzieś się odłożyć musi.