Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś co nas łączy

Wasze "rytuały" z partnerem, coś co wzmacnia związek

Polecane posty

Gość coś co nas łączy

"Powtarzanie jednej i tej samej czynności nie musi być wcale złe czy głupie. Przeciwnie: takie działanie pomaga budować wiele pozytywnych wartości, takich jak np. trwałość czy bezpieczeństwo. Myślimy: „Może nie wszystko idzie po mojej myśli, ale mój mąż codziennie rano pocałuje mnie na do widzenia, a w dniu rocznicy naszego poznania przyniesie mi żółte tulipany. Albo: „Moja żona poda mi obiad, gdy zmęczony wrócę do domu więc co mi tam konflikt z szefem. Mam się przecież na kim oprzeć!. Oto najprostsze, codzienne przykłady rytuałów miłości. Od rutyny odróżnia je właśnie to, że stoi za nimi uczucie" macie w takim razie swoje rytuały, jakieś wasze małe święta? :)

tak ja dzień w dzień dokładnie o 17stej stoję ubrana w fartuszek przy drzwiach wejściowych by powitać swojego pana on dzień w dzień wchodzi i powtarza" czego?!" ja za każdym razem odprowadzam go na fotel i podaję kapciuszki z pomponami po czym przynoszę zawsze przesoloną zupę on najadłszy się tradycyjnie mruczy " i znowu kurwa zupa była za słona" no a potem to już wiadomo......... ot to takie nasze małe codzienne rytuały:)

Gość polo monola + coca cola
haha ike dobre :D

Gość ide ty stara
krowo, za slona, bo gotowac nie umiesz!! hahahahahah

Gość coś co nas łączy
Temat miał byc miły i zabawny, a tu widze niektórym brak dystansu i kultury

Gość jagodnik
bo ta niezrównoważona psychicznie czarnucha wkroczyła i ci temat spierniczyła, kompletnie nic nie rozumiejąc

My często tańczymy. Włączamy sobie płytę z panią Kasią Cichopek i panem Marcinem Hakielem i tańczymy do utraty tchu :) Oprócz tego wspólne śpiewy, rozmowy, gramy w różne gry planszowe przy kubku gorącego kakao. Myślę, że to umacnia nasz związek.

Gość Ola Algida
A ja osikałam mojego partnera i myślę, że to wzmocniło nasz związek:)

Gość fuuuuuuuuck
My często tańczymy. Włączamy sobie płytę z panią Kasią Cichopek i panem Marcinem Hakielem i tańczymy do utraty tchu :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :_0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0

Gość Wiesiu i Zdzisia
A my puszczamy sobie bączki po kolacji, regularnie.....

Gość gość
Wiem jaki to ból gdy ukochana osoba odchodzi z dnia na dzień. Dzięki Bogu udało mi się odzyskać mojego misia dzięki urokowi miłosnemu. To naprawdę działa, chcecie piszcie na paulina87@interia.pl to wam opisze co i jak

Gość gość
Codziennie wieczorem spędzamy wspólnie czas - jedząc, pijąc, lulki paląc...i jest dobrze. A i A