Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulka.

I co tu mozna zrobić? POMOCY !

Polecane posty

Gość ulka.

Hej Wszytkim Mam pewien dylemat i mam nadzieje, że jakoś mi w tym pomożecie. Poznałam pewnego chłopaka ponad tydzień temu na urodzinach mojego kolegi, bardzo mi się spodobał i nie wiem co mam w tym kierunku zrobić... Postaram się Wam to opowiedziec dokładniej jak było, abyście mogli to sobie wyobrazić, a wtedy bedzie Wam łatwiej mi pomuc :0 A wiec tak...na tej imrezie było sporo ludzi ale na szczeście prawie wszystkich znałam. Świetnie się bawiłam. Gdy już prawie wszyscy "zezgonowali" to ja i ten chłopak co mi sie podoba o imieniu Andrzej nie spaliśmy całą noc. Razem leżeliśmy na łóżku; rozmawialismy, sie śmialiśmy ale miedzy mną a nim do niczego nie doszło nawet się nie całowaliśmy. Było mi zimno to ogrzewał moje rece, przytulił mnie...było mi naprawde miło. Brakowało mi coś takiego u chłopaka. Zawsze gdy są takie sytuacje miedzy chłopakiem, a dziewczyna to oni zawsze muszą wykorzystac sytuacje. A co dopiero pod wpływem alkoholu. I to mi w nim ujeło. Tak se pomyślałam może nie chciał sie ze mną całowac, bo może mu sie nie podobam. Roznie mozna to interpretować... Mineło już kilka dni a on do mnie sie nie odezwał. Co prawda nie ma mojego nr. tel. ale jest coś takiego ja nk. Zaprosiłam go wczoraj do znajomych na nk (odrazu mnie przyjął) i nic. Myślę że ma mnie gdzieś, a on mi sie tak podoba. Z tego co pamiętam to coś mowił że nie jest taki śmiały chodz tak nie uważam, widać, że chłopak na luzie i wogle. Myślicie, że powinnam dać sobie z tym spokój ? A może nie i pomożeci mi go poderwać ;] Mam nadzieje że nie zostawicie mnie z tym samą :)

Gość urzędniczkaaa
mozesz zaproponowac jakies kino czy cos i zobaczyc co odpisze...jesli sie czym wykreci to bym odpuscila..ale mozliwe ze on nie wie czy tobie sie podoba dlatego nic nie proponuje...

Gość ulka.
Może i bym tak zrobiła jak mówisz ale ja z nim mam wspólnych znajomych. I boje się, że jeśli komuś powie w taki sposób, że jestem żałosna. To bedzie mi głupio i będą mnie mieli za idiotke..