Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żeńszczyna

czy któraś z was traktuje seks oralny jako jakiś rodzaj poniżenia

Polecane posty

Gość blondkamyczek
wiesz, zawsze możesz zaryzykować bez prysznica, ale jeśli to ma być Twój pierwszy raz, to lepiej poczekajcie na okazje i np wspólny prysznic. żebyś się za pierwszym razem nie zraziła, bo facet po całym dniu nie pachnie najlepiej. Jednak jeśli na co dzień utrzymuje higienę, to nie jest tragicznie, tylko możesz odczuwać pewien dyskomfort-to zależy też od czułości Twojego powonienia;)

Gość omnimusza
jesli chodzi o oral (lodzik i mineta) lub anal to higiena musi byc 100 %. najlepiej wspolny prysznic. i do dziela

Gość mała ela
mój mąż od 14 lat uwielbia mnie pieścić językiem, nawet w ciąży zawsze tak robił, ja mu robię czasami loda lu doprowadzam recznie, nie wyobrażam sobie żeby ludzie którzy się kochają i pożądają nie uprawiali seksu oralnego, 3-5 razy tygodniowo uprawiamy seks i raczej zawsze zaczyna się od pieszczenia mojej c-pki, czasami jak nie ma dzieci to kochamy się na stojaco lub na stole w kuchni, tak na chybcika, ale też pieści moje stopy i nogi i przesuwa się językiem w górę do celu, od pewnego czasu depilujemy się wzajemnie i to dopiero jest podniecenie, zawsze kończy się oralem, seks bez oralu to żadna przyjemność, oczywiście potrzebna jest też higiena i zadbane ciała, pozdrawiam i zyczę że to się zmnieni szybko,