Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość multimedia

podwyzka pensji - pomocy

Polecane posty

Gość multimedia

opiekuje sie dzieckiem, zarabiam niewiele, mam zamiar odezwac sie w sprawie podwyzki, chodzi o niewielkie pieniadze, ale dla mnie znaczace wiem jak uzasadnic swoja prosbe, ale nie wiem jak powiedziec, ze chce wiecej zarabiac (bez sensu, kazy przeciez chce) poszukuje slowa, bo "oczekiwac", "zadac", czy "chciec" mi nie pasuja :-( jak ladnie zwrocic sie o podwyzke? pomocy!

Gość multimedia
up

Gość grrrrrr...............
a moze po prostu "poprosic" :P ... ? Bez sluzalczosci ale grzecznie :) ...i umotywowac to tym ze dobrze sobie radzisz, dobrze spelniasz swoje obawiazki, jestes osoba odpowiedzialna ... i ze jak cie zatrudniali to jeszcze cie nie znalmi ale ze teraz chyba widze ze zaslugujesz na mala podwyzke :)

Gość multimedia
no wlasnie nie chce sie ponizac jestesmy jeden dla drugiego, oni mi pomagaja finansowo, a ja im pomagam wychowywac dziecko - korzysc z obu stron "czy moge prosic o podwyzke?" - tez do dupy :-(

a może: 'chciałabym porozmawiać o podwyżce dla mnie' ? dla mnie byłoby jasne, że skoro chcesz gadać o podwyżce, to po to, żeby ją dostać :D

Gość multimedia
podoba mi sie propozyjcja xlilox :-) jeszcze jakies pomysly?

Gość multimedia
halo

Gość multimedia
no ale jak..? powinnam powiedziec: "zalezy mi na wiekszej kasie"? niebardzo mi sie to podoba