Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiwiiki

brak ochoty...

Polecane posty

Gość kiwiiki

Od kilku miesięcy mieszkam z moim facetem! Uwielbiałam zawsze z nim się kochać i zabawiać! Kiedyś jak mieszkaliśmy osobno to potrafiliśmy kilka razy tygodniowo to robić i dalej było nam mało! A teraz! Teraz dopiero widzę jaki z niego brudas! Nie dba o siebie, chodzi w jednych rzeczach przez bardzo długi czas, Żeby się wykąpał to ja musze mu powiedzieć i robi to oczywiście ale z wielką obrazą! Nie mam już ochoty na zbliżenia z nim! po prostu brzydzi mnie to wszystko! co robić??

Gość kiwiiki
kocham go i nie zostawię nigdy, ale może jest jakiś sposób by delikatnie mu powiedzieć by zmienił się choć troszeczkę!?

Gość Eleeene
hahahhaahha.To masz tak jak moja mama z tata.Tez cale zycie gonila go do wody a on uciekal od niej, jak diabel od swieconej wody. Po co owijac w bawelne.Powiedz wprost, ze uwielbiasz pachnace cialo, nie nawidzisz przepoconych ciuchow i masz uczulenie na smierdzace skarpety. Kochasz go ale nie znaczy, z pokochasz brudasa. Zaproponuj w poniedzialek , ze moze uszu nie umyc, w srode zebow a w piatek nog. Na wiecej sie nie zgadzasz . A sama na jego oczach zazywaj kapieli z ogromna iloscia piany (jesli masz wanne) i zapros go do umycia plecow a za kazdym razem daj mu smakolyka. A moze skusi sie tez na mycie plecow przez Ciebie? Tak ucza sympatczne zwierzaczki hahahha.