Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRZYNIESMIKWIATY

CO BYSCIE MU ODPISALY W SMS?

Polecane posty

Gość PRZYNIESMIKWIATY

Posluchajcie, Skrzywdzil mnie facet. Slowami. Nie bede wnikala w szczegoly. Teraz jest w pracy, nie widzimy sie juz tydzien. Od kilku dni milcze bo zabrnal stanowczo za daleko. Wczesniej zawsze brnelam ku zgodzie, wyciagalam dlon... jakos sie ukladalo, chociaz na jakis czas. Tym razem mam do niego za duzy zal any utrzymywac z nim kontakt, mimo ze Go kocham. W glebi chcialabym aby mnie przeprosil po powrocie, ab jakos to wszystko sie ulozylo... jedynym slowem: trzymam fason cisza... zadzialalo na tyle ze po napadach zlosci, teraz pyta mnie czy mozemy zaczac wszystko od poczatku, widocznie w innym tonie... stad moje pytanie... CO BYSCIE DROGIE PANIE NAPISALY?, tak aby go przytrzymac, nie zamykac do konca drzwi, ale tez nie okazac ponownie uleglosci ? prosze was o pomoc... brakuje mi pomyslu, co tez dziwne bo jestem wygadana osoba, ktora zawsze potrafi odpowiedziec wskazana riposta...CO MAM NAPISAC W SMSIE ? ...

To zależy, co napisał. Gdyby coś lajtowego, ale mimo wszystko przykrego - oświadczyłabym szczerze, że mnie uraził i czym. Jeśli coś naprawdę brutalnego - nie odpisałabym wcale.

Gość PRZYNIESMIKWIATY
no wlasnie, tez uwazam to za najlepsze rozwiazanie ... wiem w glebi ze metoda ktora stosuje jest "najlepsza" ... tak, racja ...

Gość PRZYNIESMIKWIATY
nic lajtowego, bardzo urazajacego, tak na prawde uwazam (wstyd sie przyznac) ze znacza czesc kobiet na dobre zostawilaby mezczyzne po "takiej akcji" ... facet ma problem z opanowaniem swoich emocji kiedy wyjezdza do pracy i wlacza mu sie "dorabianie swoich teorii" na temat doslownie wszystkiego.zazdrosc...przeszedl w swoim zyciu krzywde ze strony innej kobiety, no ale to nie tlumaczy go w calosci, choc istotnie i obietywnie jest tego przyczyna,. on wymaga pomocy... urazil mnie bardzooooooooooo ...

Gość kochanka janka
Nic.