Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszeniaaaaawww

CO SĄDZICIE O IKE I BRUM

Polecane posty

Gość myszeniaaaaawww

tylko szczerzee

Gość nie chcesz chybaaa
wiedziec co sądzimy:O

Moje pytanie brzmi następująco: dlaczego występujemy razem w pomarańczowych tematach? Znaczy brum i ike?

Co sądzę? powiem szczerze nie mają własnego życia, pojawiają się w sekundę jak jest temat o nich, wysmiewają, kpią, są nieszczęśliwe, zakompleksione i wyładowują się na innych. Szczególnie brum. Mało kto ją tu lubi i jest ponoc złodziejką.

Życie mam ciężki i nieszczęśliwe to prawda. :( Oj, bardzo ciężkie i do tego nie moje ono jest.

Jestem tylko konsekwentna. Zapowiedziałam,że będę podawała do usunięcia każdy taki temat i robię to. :) A Ty się już zastanowiłaś czy chcesz się spotkać?

Każdy, który zobaczę oczywiście, bo tych, których widzieć nie będę, nie podam. :) Tak dla wyjaśnienia sytuacji piszę te oto słowa. :D

Czemu ciągle gnijesz na kafe, ja dzisiaj mam dzień wolny i popatrz jesteś jak tylko ktoś o Tobie założył temat, co daje dowód na to, ze żyjesz kafe :O

Patrz, jak to się składa. Też mam dziś dzień wolny. Normalnie to nie może być przypadek.

Bo ja tez nocami pracuję i wieczorami. Zupełnie, jak Ty. :) Teraz już jestem pewna, że to nie może być przypadek. :D A tak na przykład wczoraj o 21 to byłam na forum czy nie?

ona nie jest non stop :D siedze od rana i niedawno zaczela pisac:)

Blu - jestem non stop. Nie jem, nie piję, nie oddycham tylko jestem tu. :D Na kafe. :D

Gość xyz344567898765
bo ona pracuje w kafe

fajolkaja1010 jest w ogóle nowa to jej pierwszy dzień na kafe o istnieniu brum wyczytała z gwiazd i z ciekawości weszła:P

Nie musze miec tysiąca postów, aby byc taka fajna jak Ty szmatko ;) i widzisz już się pojawiłaś.. nie jestem nowa, ale to mój 1szy czarny nick, bo zawsze byłam orange koleżanko ;) współczuje takiego życia;) lece, ciao nałogowcy:*

(Ike nie wypłaszaj jej. Tak dobrze nam się rozmawia. Czuję, że jesteśmy dwiema siostrzanymi duszami. :) )

Gość oo matkoooomm
na choy wywołujecie wilka z lasu znowu się zlecą te dwie kurvy i będą zrzędzic jedna złodziejka, druga rozwódka co dzieci swoje ma gdzieś! ludzie, nie macie innych problemów?!

fajolkaja1010 kręcą cię takie teksty?:> typu "szmatka" ? czy mamusia tak do ciebie się zwraca przy śniadaniu? i tobie też weszło w nawyk? ladaco

Chyba nie potrafią napisać listu do Mikołaja i szujkają ujścia frustracji.