Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świat zwariował...

dzisiaj mężczyzni wygladaja jak kobiety...

Polecane posty

Gość świat zwariował...

czy tylko ja mam takie wrazenie czy mi sie wydaje? dlaczego coraz wiecej facetów przybiera postać "skobieciałych" , a wystarczy sie obejrzec po ulicach co drugi : włosy zapuszczone, wrecz wyprasowane:o i umodelowane do tego obcisłe spodnie takie cos ala rurki jak u kobiet no japierdole... moze jestem malo tolerancyjny, ale no prosze was wytłumaczcie mi do czego to zmierza...podobaja wam sie takie chłoptasie?

Gość asiulalal
Mi sie podobaja faceci którzy potrafia sie ładnie ubrac, a facetowi niewiele trzeba. Ale nie bo jak sie ubierze modnie - to zaraz pedał. U nas to albo dresy, albo dzinsy/bojówki i t-shirt i na to rozpieta koszula, krótko obciety i jakies beznadzieje buty. wystarczy pojechac zagranice i tam faceci potrafia sie ubrac, u nas niestety żenada...

Gość świat zwariował...
pytam poważnie, bo juz czasem nie wiem czy rozmawiam z równym sobie gosciem, czy z jakimś homoniewiadomo jak takiego osobnika spotkam... jeszcze brakuje zeby sobie te piekne oczka pomalowali zeby podkreślic ten swoj blask i urok...

Gość już sobie malują
paznokcie, prostują włosy i noszą damskie torebki, czasem trudno się zorientować czy to facet. rzeczywiście przykre.

Gość to dlatego ze kobiety
zachowuja sie jak mezczyzni

Gość hyyyyyyyym
Lubię gdy facet jest zadbany- ładnie pachnie, ma przystrzyżony zarost, świeży oddech i czyste ubrania, ale przy tym jest męski, a nie skobieciały. Nie wiem co niektóre dziewczyny widzą w facetach z damską torebką, lub modnych ostatnio hipsterach.

Gość ja tez nie lubie takich serfer
ów laski narzekacie pozniej na forach pisząc tematy typu:''Gdzie Ci Mężczyźni.." weź tu bądź mundryyy

Gość alkalalka
lubię gdy facet jest zadbany ale pomadki na ustach czy kredki w oku bym nie zniosła....:P

Gość to wszystko wina Biebera
🖐️

"U nas to albo dresy, albo dzinsy/bojówki i t-shirt i na to rozpieta koszula, krótko obciety i jakies beznadzieje buty. wystarczy " Dla tych którzy nie zrozumieli - chodzi o brzydkie buty. Cała reszta może być. Ps. Autorka prosi tez aby łysiejący mężczyźni nosili peruki gdyż krótko obcięte włosy przyprawiają ją o sraczkę.

Gość normalny chopak bez kompleksów
najgorsze są te ich fryzury. jeśli facet nosi długie włosy bo np. jest metalem to ok. ale jeśli ma włoski typu emo, zaczesaną grzywkę na bok itp. to mnie już się rzygać chce jak to widzę,. lać takich pasem trzeba, może zmężnieją. i do woja ich, koniecznie!!!

Gość emo do Korei
Emo do Korei na front!!!

Gość normalny chopak bez kompleksów
to pierwsze to fryz a'la płaczek Kristiano Ronaldo...