Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tepota

Jestem tępą idiotką;(

Polecane posty

Gość tepota

Studiuję polonistykę na uniwersytecie.Mimo,iż się bardzo,bardzo dużo uczę, to nie przynosi wymiernych efektów.Moje koleżanki i koledzy z grupy mają takie chłonne umysły,dostają dobre oceny,bez problemu zaliczają kolokwia i kartkówki.Mają czas na imprezy,związki,randki etc.Ja wciąż siedzę w książkach.Na dzisiejsze kolokwium uczyłam się od piątku....codziennie po 2h.Nie było niby trudne.Wykułam co się dało(z logiką problem:()...i co??? jedno wielkie g***wno.Ludki,kóre wczoraj,bądź dziś rano się obudziły napisały je świetnie. A ja oczywiście wszystko pokręciłam.Wiadomości,które były oczywiste,nagle....zniknęły.I będzie 2.Nie pierwsza.Czuję się strasznie.Dlaczego ja nie jestem taka zdolna jak oni;(.Jestem kretynką.Choćbym niewiadomo ile się uczyła,to i tak,na ogół nie zaliczam,a jeśli już to cudem. Siedzę tutaj i ryczę.Czuję się totalnie rozbita.Boję się,że się poddam.

nie jesteś żadną idiotką! ucz się tak jak możesz i pamiętaj że Ci "zdolni" to tak naprawdę mogą być zwykłe miernoty! Ty zaś możesz być naprawdę zdolna tylko np. nudzą Cię pewne rzeczy i się nie angażujesz tak jak trzeba. Kolega powyżej dobrze napisał: oceny a wiedza to dwie różne sprawy!!! Nie poddawaj się. na którym jesteś roku? Chcesz popisać? znajomy583@gmail.com

Gość tepota
Jestem na pierwszym roku.Odezwę się na mail.