Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama juz nie wiem...

Fotelik ze stelazem/Moze byc w zestawie/- Jaki polecacie?

Polecane posty

Gość sama juz nie wiem...

sama juz nie wiem

Gość Najlepsze foteliki to:
RMER Baby Safe Plus Isofix MAXI COSI Cabriofix z Easyfix Dobre foteliki to: GRACO Logico S HP z Grundgestell HTS Besafe Izi Sleep Isofix JAN Strata BRIO Primo NANIA Be-One SP EMMALJUNGA First Class 0+ SAFETY 1st Mimas 0+ CASUALPLAY Baby Zero plus HAUCK Zero Plus RMER Baby Safe Plus BUGABOO Carseat PEG PEREGO Primo Viaggio Tri-Fix z Grundgestell RECARO Young Profi Plus BRIO Primo + base isofix RMER Babysafe Plus + Belted Base CYBEX Aton RMER Baby Safe Sleeper MAXI COSI Citi SPS CHICCO Autofix Fast KIDDY Maxifix pro + kiddyfix (Isofix) KIDDY Maxifix pro MAXI COSI Cabriofix + FamilyFix MAXI COSI Pebble MAXI COSI Pebble + FamilyFix (Isofix) Nalezy unikac (!!!) nastepujacych kombinacji: IWH Babymax Isofix + Basis EMMALJUNGA First Class 0+ Base (Isofix) I'Coo C-Care Plus Ocenione na dostateczny: PEG PEREGO Primo Viaggio Tri-Fix CASUALPLAY Prima Easy + Base Primafix Isofix CASUALPLAY Prima FIX (Isofix) JAN Matrix Cup Polskie foteliki nie mają W OGÓLE ZADNYCH testow, wiec pamietaj ze kupujesz je na wlasne ryzyko! Najpierw wybierz fotelik, a do niego dobierz stelaz. Zazwyczaj pasuja stelaze tej samej firmy, albo jeszcze kilku innych wspolpracujacych z producentami fotelikow. _______________ Rankingi wedlyg testow ADAC

** ROMER, a nie RMER. Tam u gory bylo O ulmalut, ale zniklo po wysaniu posta.

** JANE, a nie JAN. U gory bylo E z akcentem i rowniez sie nie wyswietlilo.