Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a1a1a1a1a1

dlaczego faceci zdradzają?

Polecane posty

Gość a1a1a1a1a1

Czuje się beznadziejnie. Byliśmy zaręczeni, mieliśmy plany, chcieliśy kupić mieszkanie i stworzyć rodzinę.A on pewnego dnia spakował wszystkie swoje rzeczy i się wyprowadził. Bez słowa. Zadzwoniłam by dowiedzieć się o co chodzi. Powiedział że się puścił i to kilka dni przed zaręczynami!! Tłumaczył się, że nie mógł mi spojrzeć w oczy, dlatego wyprowadził się jak byłam w pracy! Mówi, że nie możemy być razem bo już mu nie zaufam , że boi się że znowu to zrobi! Ta cała sytuacja spowodowała, że mam niezłą kaszanę w głowie! Nie rozumiem dlaczego najpierw deklaruje, że chce spędzić ze mną resztę życia, a potem się puszcza! Nie odchodzi po skoku w bok, tylko się zaręcza?! O co chodzi? Może ktoś mnie oświeci co faceci, tacy jak w\w mająw tych swoich główkach?

Gość ifgvihcbidc
wiekszosc ludzi to chuje :( ciezko w dzisiejszych czasach o kogos wartosciowego :/

ale przynajmniej szanuje Cie i odszedl z godnoscia.... gorzej jesli by zostal wywiazal sie z obietnic a dalej zdradzal na boku... chialabys byc tak w balona robiona niesadze11!!!!! moze jeszcze zdarzy sie ten normalny choc 80proc. zdradza. wiec to tylko od czlowieka zalezy... czy ma zasady czy nie....

Gość Rum-cajs
co to za słownictwo 'puścił się' , to kobiety się puszczają i zapuszczają a facet idzie poruchać :)

Gość ALL adres
Ja sam planuje zdradzić swoją kobiete i to nie dlatego ze jej nie kocham bo jest odwrotnie ale w naszym związku praktycznie nie ma już sexu co mi bardzo brakuje (seks jest tylko raz w miesiącu i to dosłownie 30min), pytałem się co się dzieje nie raz i tylko jest jedna odp. NIC lub nie mam ochoty.

do all jak to mozna planowac zdrade? nie lepiej w takim wypadku sie poprostu rozejsc?

Gość ALL adres
Tak jest wszystko OK, tylko cholernie brak mi sexu. A dodam że mamy dopiero po 24 lata

Chyba chcial odejsc i znalazl wymówke i zrobil to tak, zebys nie plakala w poduszke ale byla zla na niego (co jest dla Ciebie lepsze). Jakby chcial z toba byc to by pukal na boku i nic Ci nie mówil.

All adres, ostatnio przeczytalam artykul o kobieci, która od dwóch lat zdradza meza, bo jej brakuje seksu. Ale kocha go i do tego twierdzi, ze lepiej im sie uklada, bo ona jest bardziej zrelaksowana, nie meczy go juz o seks, a nie czuje sie niechciana i nieatrakcyjna, bo inny ja puka na boku. Dlatego uwazam, ze skoro ty masz taki problem to powinienes znalezc kobiete (najlepiej mezatke, albo w stalym zwiazku), której tez brakuje seksu i róbcie to dyskrtetnie i tak, zeby nie wplywalo to negatywnie na Twoje relacje z zona. Tylko upewnij sie, ze kochanka ma leb na karku, nie chce od swojego faceta odchodzic i sie w Tobie nie zakocha. Ustalcie reguly, ze wasz zwiazek to przyjazn i seks i nic wiecej z tego nigdy nie bedzie. Jest wiele takich kobiet, wiec nie powinienes miec problemu. No i zabezpieczaj sie porzadnie, zeby czasem z Toba nie zaszla w ciaze i zebys zadnego syfa nie zlapal.