Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna_z_de

Do kobiet ktorym pojawily sie hemoroidy w ciazy

Polecane posty

Musze wam sie cos zapytac chodzi o hemoroidy nigdy ich nie mialam , w mojej rodzinie pojawialy sie kobietom w ciazy . Dlatego chcialam sie zapytac czy mialyscie jakies objawy nim wyszly ? chodzi o to ze od prawie poczatku ciazy mam klucia w odbycie , i zastanawialam sie czy to moze przepowiadac hemoroid. Zapomnialam zapytac sie ginekologa, a wizyte mam na 6 grudnia . Jesli ktos potrafilby mi odpowiedziec bylabym wdzieczna :)

Gość zona ...........
mi pojawily sie przed ale narazie nie boli......nie wiem jak zachowa sie w trakcie porodu czy juz po.......

Gość DOBRA SPACERÓWKA1
mnie też czasem w odbycie kłuje, jakby kiszka stolcowa bardziej, ale to nie hemoroidy raczej tylko dziecko uciska jakiś nerw, może i u ciebie to samo... hemoroid wyszedł mi z wysiłku w czasie porodu, ale po wzięciu 3-4 czopkow mineło... a masz na odbycie jakiś guzek>? jak tak to hemoroid, wiem że sa też weenętrzne hemoriody, ale nie wiem dokładnie jak to wygląda

Gość zona ...........
mam na zew ...taka miekka podusia jakby...kulka.... boje sie ze peknie w trakcie parcia....

nie nic nie mam na zewnatrz , tak czytalam o tym na necie ale pisano ze to normalne w czasie ciazy , a inni ze moze to byc poczatek zwiastunku hemoroidow klucia mam kazdego dnia kilkakrotnie , ale nie boli ,tylko jakby mnie ktos leko szczypal